Libnet.ro
UNICEF

15:15

ii solicit presedintelui Facebook sa nu promulge legea securitatii cibernetice

Adevărul Adevărul,
ii solicit presedintelui Facebook sa nu promulge legea securitatii cibernetice

La 25 de ani de la sacrificiul romanilor pentru libertate, noul presedinte Klaus Iohannis are datoria sa respinga legea securitatii cibernetice pentru ca aceasta sa intre cu adevarat in dezbaterea publica si sa fie votata doar daca se dovedeste necesara si numai cu respectarea dreptului la viata privata. Altfel, prima lege promulgata de presedintele Facebook va fi indreptata direct impotriva generatiei care l-a adus la Cotroceni!. continuă pe Adevărul

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii se pregatesc sa protesteze dupa ce senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne.

Legea securitatii cibernetice, votata de alesi. SRI are acces la calculatoarele personale

Calculatoarele romanilor pot fi supravegheate fara mandat dupa ce controversata lege a securitatii cibernetice a fost adoptata de Senat. Actul normativ prevede autorizarea perchezitiilor informatice chiar si.

Clujul, din nou in strada. Daca legea securitatii cibernetice este promulgata de presedinte si intra in vigoare, toate eforturile revolutionarilor au fost in van

Clujenii protesteaza duminica, 21 decembrie, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Acestia spun, pe Facebook, ca sunt 25 de ani de cand oamenii au murit in strada pentru o Romanie fara Securitate si cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii vor protesta duminica, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata, spun organizatorii.

Proteste in Capitala si in Cluj fata de legea securitatii cibernetice

Aproape 100 de persoane au protestat, duminica, in zona Palatului Parlamentului fiind nemultumite de adoptarea in Senat a legii privind securitatea cibernetica. De asemenea, din acelasi motiv, s-au strans cateva zeci de persoane si in Piata Unirii din Cluj.

FOTO Proteste in Capitala si in Cluj fata de legea securitatii cibernetice

Aproape 100 de persoane au protestat, duminica, in zona Palatului Parlamentului fiind nemultumite de adoptarea in Senat a legii privind securitatea cibernetica. De asemenea, din acelasi motiv, s-au strans cateva zeci de persoane si in Piata Unirii din Cluj.

Legea Securitatii cibernetice nu se adreseaza persoanelor fizice

Comisia de aparare a Senatului a precizat sambata, intr-un comunicat de presa, ca proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei nu se adreseaza persoanelor fizice, utilizatoare de internet, prevederile aplicandu-se persoanelor juridice de drept public sau privat.

Legea securitatii cibernetice scoate romanii in strada. Mai multe proteste au fost anuntate duminica in tara

Comunitatea online reactioneaza dupa ce Senatul Romaniei, in calitate de camera decizionala, a adoptat, vineri, in unanimitate, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Senatorii au adoptat vineri proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )