Libnet.ro
UNICEF

11:01

Legea securitatii cibernetice scoate romanii in strada. Mai multe proteste au fost anuntate duminica in tara

Adevărul Adevărul,
Legea securitatii cibernetice scoate romanii in strada. Mai multe proteste au fost anuntate duminica in tara

Comunitatea online reactioneaza dupa ce Senatul Romaniei, in calitate de camera decizionala, a adoptat, vineri, in unanimitate, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie. continuă pe Adevărul

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii se pregatesc sa protesteze dupa ce senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne.

Legea securitatii cibernetice, votata de alesi. SRI are acces la calculatoarele personale

Calculatoarele romanilor pot fi supravegheate fara mandat dupa ce controversata lege a securitatii cibernetice a fost adoptata de Senat. Actul normativ prevede autorizarea perchezitiilor informatice chiar si.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii vor protesta duminica, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata, spun organizatorii.

Legea Securitatii cibernetice nu se adreseaza persoanelor fizice

Comisia de aparare a Senatului a precizat sambata, intr-un comunicat de presa, ca proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei nu se adreseaza persoanelor fizice, utilizatoare de internet, prevederile aplicandu-se persoanelor juridice de drept public sau privat.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Senatorii au adoptat vineri proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie.

Mai multe cutremure au provocat panica in Italia, dar nu s-au inregistrat victime

Mai multe seisme s-au produs vineri dimineata in regiunea orasului italian Florenta, cel mai puternic avand magnitudinea de 4,1, iar mai multe persoane au iesit pe strazi, desi nu au fost semnalate victime sau pagube, relateaza AFP.

Mai multe cartiere bucurestene nu au apa calda. Cand va fi remediata avaria

Avaria in reteaua termica CET Grozavesti, de unde sunt alimentate cu caldura si apa calda mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6, ar putea fi remediata pana sambata seara, a anuntat Electrocentrale Bucuresti ELCEN), relateaza Mediafax.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat ca sambata vremea va fi frumoasa, insa duminica va fi mai rece fata de zilele precedente, in unele zone fiind asteptate ninsori.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete. A fost emisa o informare de ninsori si vant, valabila din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. O informare de vreme rea va intra in vigoare duminica si va expira luni dimineata. Specialistii au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor fi intensificari ale vantului, ninsori si polei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )