Libnet.ro
UNICEF

07:15

Solicitarile de garantare din programul Prima Casa au crescut cu aproximativ 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solicitarile de garantare din programul Prima Casa au crescut cu aproximativ 30%

Solicitarile de garantare din programul Prima Casa au crescut de la inceputul acestui an cu aproximativ 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea medie a finantarii accesate fiind de aproximativ 165 mii de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima Casa a atins un maxim istoric al solicitarilor de garantare

Solicitarile de garantare a creditelor pentru programul Prima Casa au crescut in acest an cu 30% fata de anul trecut, iar in aceste conditii Fondul de garantare a creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) recomanda incheierea antecontractelor de.

Nivel-record de cereri pentru credite Prima Casa: 220 de solicitari pe zi. Ce trebuie sa contina dosarul transmis catre Fondul de Garantare a Creditelor

Fondul Roman de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), care acorda garantiile pentru creditele acordate prin programul guvernamental Prima Casa, primeste zilnic 220 de solicitari de acordare de garantii pentru astfel de finantari, acesta fiind un maxim istoric, se arata intr-un comunicat transmis de FNGCIMM.

Concurenta pentru fonduri europene in agricultura. Parlamentarii anunta programul Prima ferma

Un grup de parlamentari anunta ca vrea sa initieze programul Prima ferma, o alternativa la cei care nu obtin fonduri europene pentru afaceri in agricultura.

UNPR va initia programul Prima ferma: Este momentul sa ne gandim serios la ce se intampla in agricultura din Romania

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) va initia programul Prima ferma, care incurajeaza tinerii fermieri sa-si porneasca o afacere, a anuntat deputatul Valeriu Steriu, citat de DCNews.

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )