Libnet.ro
UNICEF

16:01

Spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

România Liberă România Liberă,
Spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

Spectacolul caritabil Foc, de Vali Bolat, realizat de Teatrul de Kartier si dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv, va avea loc duminica, de la ora 18:30, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Fotografii cutremuratoare postate de un supravietuitor din Colectiv. Dorinte pentru 2016. Durerea este insuportabila

Catalin Scanteie este unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv. Sambata, acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ranile suferite in urma incendiului din Clubul Mortii, imagini insotite.

Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani.

UPDATE: Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani.

OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa. Victima, un copil de 9 ani mort in 2014

Parchetul General a trimis in judecata compania OMV Petrom pentru ucidere din culpa, anunta Adevarul. Procurorii acuza compania ca este vinovata de moartea unui copil din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, gasit mort in 2014 dupa ce ar fi inhalat gaze de sonda.

VIDEO Adevarul despre interceptarile cu mama si tata din Colectiv. Procurorii au verificat afirmatiile facute de colonelul Enache

Procurorii care se ocupa de ancheta in cazul Colectiv au verificat afirmatiile facute de un colonel STS, retinut pentru trafic de influenta.

Cand va finaliza INSEMEX expertiza privind cauzele incendiului din Colectiv

Raportul de expertiza privind incendiul din clubul Colectiv, realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani, va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, a transmis directorul institutiei, George Gaman.

Mircea Badea explica de ce trebuie facut public raportul despre incendiul din Colectiv

Mircea Badea a afirmat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, ca ar fi gresit ca raportul expertilor INSEMEX privind incendiul din Club Colectiv sa nu fie facut public. Realizatorul Antena 3 spune.

Starea ranitilor din Colectiv: Trei mai sunt internati in Bucuresti, 18 in strainatate

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent 21 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, informeaza un comunicat al MS.

Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

In spitale din Capitala mai sunt internate, luni, trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si.

Incendiul din Colectiv: 18 victime, internate in spitalele din strainatate, trei in spitalele din Bucuresti

In spitalele din tara si din strainatate mai sunt, in prezent, internati, 21 de raniti in incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucurestean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )