Libnet.ro
UNICEF

12:15

Starbucks vrea sa inchida doua locatii din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starbucks vrea sa inchida doua locatii din Bucuresti

Starbucks anunta ca se va extinde anul acesta la Hanul lui Manuc, in centrul istoric al Bucurestiului si la Iasi iar totodata va inchide anul viitor locatiile din mall-ul Promenada din zona de nord a Capitalei si complexul America House din Piata Victoriei, de asemenea in Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Starbucks inchide doua locatii din Bucuresti si anunta strategia pentru anul viitor

Starbucks, cel mai celebru lant de cafenele, a decis sa inchida locatiile din America House si Promenada din Bucuresti, urmand in schimb sa inaugureze o cafenea la parterul Hanului lui Manuc, in centrul istoric al Capitalei.

DNA efectueaza perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati/ Este vizata CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, din care doua la sediile unor institutii publice iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014, precizeaza DNA intr-un comunicat. Potrivit Agerpres, care citeaza surse, este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. B1 TV relateaza ca, potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori. Vom reveni cu amanunte.

DNA face perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati / Este vizat omul de afaceri Calin Mitica

Procurorii DNA fac marti perchezitii in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, intr-un dosar care priveste fapte de coruptie in epicentrul carora s-ar afla omul de afaceri Calin Mitica. Potrivit DNA, Calin Mitica ar fi manipulat mai multe licitatii la compania de productie a sarii Salrom in favoarea companiei sale de transport feroviar Transferoviar Grup in detrimentul CFR Marfa. De asemenea, DNA il acuza pe Calin Mitica de corupere a unor oficiali din conducerea CFR Calatori pentru a acorda contracte de reparatii companiei sale Remarul 16 Februarie SA. Astfel, Calin Mitica e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat, alaturi de Kinga Madarasan si Stefan Adriian. Vom reveni cu amanunte.

Doua antreprenoare din Bucuresti vor 500 de mii de euro dintr-un business cu pardoseli in 2015

Cele mai mari grupuri italiene din industria pardoselilor flotante, Uniflair Spa, sunt reprezentate in Romania de Compania Up-To-Date, infiintata la sfarsitul anului 2004 de catre doua romance: Angelica Manolache si Daniela Maris. Compania Up-To-Date s-a extins treptat catre tot ce inseamna finisarea pardoselilor: mocheta, linoleum, parchet sau ceramica lucrand in calitate de distribuitori ai marcilor Tarkett, Cormar Carpets sau Atlas Concorde, producatori cu renume mondial in industria pardoselilor. Angelica Manolache si Daniela Maris au continuat planul dezvoltarii companiei si din 2007 s-au orientat spre a oferi clientilor o serie de servicii la cheie cu ajutorul propriei echipe de montaj.

DNA: Perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti si Constanta

ACTUALIZARE 13:50 Senatorul PDL Gigi Chiru este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru acuzatiile de luare de mita, spalare de bani si fals in declaratii, transmite institutia.

Sun Plaza, cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului de vizitatori, dintre mall-urile din Bucuresti

Sun Plaza Shopping Center are cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului din randul centrelor comerciale din Bucuresti, situata constant la un nivel de 10%, arata un comunicat de presa remis redactiei.

EURO 2020: Romania va avea 400 de terenuri de fotbal, se modernizeaza principalele stadioane din Bucuresti: Steaua, Dinamo, Rapid

Programa educationala va include, incepand cu anul scolar 2015-2016, o ora de fotbal pe saptamana in scoala primara, gimnaziala si liceu, a anuntat miercuri primul ministru Victor Ponta. Pentru a avea spatiul necesar, se vor construi in toata tara 400 de terenuri de fotbal. In perspectiva EURO 2020, se vor modernina principalele stadioane de fotbal din Bucuresti.

Doua cluburi din Europa, sanctionate de UEFA

Slovan Bratislava si Sparta Praga au fost sanctionate, joi, de UEFA in urma incidentelor grave de la meciul disputat pe 23 octombrie. Atunci, jocul de la Bratislava, din Liga Europa, a fost intrerupt pentru o jumatate de ora din cauza incidentelor grave dintre suporterii celor doua formatii.

Vanzarile din mall-urile din Bucuresti, mai mari cu pana la 2.000 euro/mp fata de cele din alte orase

Hipermarketurile iau cele mai mari vanzari pe metru patrat in mall-urile dominante din tara si din Bucuresti, cele mai mici vanzari avand retailerii de decoratiuni.

Investeste in propria educatie: Care sunt cele mai scumpe facultati de stat din Bucuresti

In Romania, educatia este rareori considerata o investitie pe termen lung, insa fara indoiala ca ea ar trebui privita si in acest fel. Cat de scumpa este mai exact aceasta investitie? In Bucuresti, studentii la facultatile de stat platesc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )