Libnet.ro
UNICEF

11:46

Statele Unite au declarat Cuba stat sponsor al terorismului

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au declarat Cuba stat sponsor al terorismului

Administratia Trump a declarat, luni, Cuba drept stat sponsor al terorismului, aceasta fiind cea mai recenta actiune prin care se urmareste anularea mostenirii epocii Obama privind normalizarea relatiilor dintre cele doua natiuni inainte cu cateva zile ca presedintele ales Joe Biden sa preia mandatul. continuă pe Adevărul

SUA a declarat Cuba drept stat care sponsorizeaza terorismul

Administratia Trump a declarat, luni, Cuba drept stat sponsor al terorismului, aceasta fiind cea mai recenta actiune prin care se urmareste anularea mostenirii epocii Obama .

Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali

Seful Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) din Statele Unite, Mark Redfield, urmeaza sa semneze, marti, un ordin care va extinde obligativitatea unui test negativ pentru Covid-19 pentru aproape toti pasagerii aerieni internationali, au declarat surse citate de Reuters.

Statele Unite nu vor mai retine a doua doza in distributia vaccinurilor

Statele Unite vor distribui toate dozele de vaccin Covid-19 disponibile, mai degraba decat sa retina jumatate din doze pentru a respecta termenele pentru a doua injectie, a anuntat marti ministrul sanatatii, potrivit AFP.

Ancheta la Departamentul de Stat dupa ce a anuntat sfarsitul mandatului presedintelui Trump cu noua zile mai devreme

Site-ul Departamentului de Stat american a provocat o emotie pe retele de socializare, dupa ce a publicat, pentru scurt timp, o biografie a presedintelui in exercitiu si mesajul mandatul lui Donald J. Trump s-a incheiat luni) la 11012021, la ora locala) 19. 40 marti, 2. 49, ora Romaniei), relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )