Libnet.ro
UNICEF

09:17

Statistica alarmanta: Poluarea ucide mai multi oameni decat razboiul sau foametea. Aproape 12% din romani sunt victime

Antena3 Antena3,
Statistica alarmanta: Poluarea ucide mai multi oameni decat razboiul sau foametea. Aproape 12% din romani sunt victime

Poluarea mediului face mai multe victime decat razboaiele, fumatul, foametea, dezastrele naturale sau boli precum HIV sau SIDA. Potrivit unui studiu important publicat, joi, de revista medicala Lancet, noua. continuă pe Antena3

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura.

Ce pedepse au primit educatoarele din Constanta, care au agresat mai multi prescolari

Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, care au agresat mai multi prescolari, au fost condamnate la inchisoare cu suspendare, pedepsele primite fiind intre un an si un an si jumatate, iar directoarea a fost achitata.

VIDEO Educatoarea vranceana care a agresat mai multi copii, internata intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia, filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii si suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Studiu. Poluarea ucide milioane de persoane la nivel mondial

Poluarea este raspunzatoare de moartea a milioane de persoane la nivel mondial, mare parte dintre acestea fiind cauzate de afectiunile asociate acestui fenomen, precum probleme cardiace, accidente vasculare cerebrale si cancer de plamani, conform unui studiu international de amploare.

De ce unii oameni cred ca este foarte greu sa-si gestioneze timpul cand lucreaza de acasa?

Mai multi oameni decat oricand lucreaza acasa cateva zile sau toata saptamana. O astfel de flexibilitate poate parea o idee buna, dar multi considera dificila gestionarea timpului. Munca de acasa in izolare poate impiedica oamenii sa aiba relatiile interpersonale zilnice pe care viata profesionala le poate oferi si care pot contribui la creativitate si la imbunatatirea bunastarii noastre mentale.

De ce ies atat de multi detinuti din inchisori? Cum au modificat PSD, ALDE si UDMR legea in Parlament astfel incat sa beneficieze de legea recursului compensatoriu cat mai multi puscariasi

Proiectul de lege initiat de guvern privind recursul compensatoriu a fost modificat in Parlament intr-un punct esential, astfel incat sa beneficieze cat mai multi detinuti, chiar si cei care nu au stat in celule supraaglomerate sau in conditii precare. Este suficient sa fi fost detinuti in penitenciare in care s-au semnalat astfel de situatii, ca automat legea li se va aplica si lor. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, pana joi la miezul noptii, au iesit din penitenciar 529 de detinuti: Este mult si pentru orice asteptare a mea. Nu credeam ca impactul era atat de mare, dar, sigur, este efectul legii'.

Atentie, parinti! Un nou joc extrem de periculos castiga tot mai multi adepti printre copii

Un nou joc ce a castigat foarte multi adepti printre copii ii ingrozeste pe parinti. Acesta ii incurajeaza pe copii sa fuga de acasa timp de doua zile. Pentru fiecare mentiune.

Mai multi bani pentru FP, din pixul lui Toma Petcu

Electrica, gata sa dea 60 de milioane de lei in plus pe pachetele FP la filialele sale * Actionarii Electrica, chemati sa aprobe tranzactia, chiar in AGA cu cantec pentru alegeri * Electrica nu a dat, in acest an, dividende speciale, ca alte societati din energie Dincolo de valva creata, pe buna dreptate, de alegerile pentru conducerea Electrica EL), pentru care administratorii companiei au acceptat doar candidaturile depuse de statul roman cu o intarziere de opt minute fata de termenul din convocator, actionarii au de luat, pe 26 octombrie, o alta decizie extrem de importanta - aprobarea achizitiei detinerilor Fondului Proprietatea la filialele companiei, conform memorandumului negociat in luna iulie, care presupune un cost mai mare cu 60 de milioane de lei pentru companie, fata de negocierea ratata, din martie 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )