Libnet.ro
UNICEF

07:45

STB are datorii de peste 200 de milioane de lei la ANAF. Explicatiile sefului companiei

Hotnews Hotnews,
 STB are datorii de peste 200 de milioane de lei la ANAF. Explicatiile sefului companiei

Directorul STB, Andrei Creci, a declarat ca Societatea de transport a acumulat datorii la ANAF in valoare de peste 200 de milioane de lei, de aceea s-a garantat cu bunuri din patrimoniul institutiei pentru a putea achita, intr-un termen de 5 ani, aceasta suma. continuă pe Hotnews

LOTO 649. Report de peste patru milioane de euro la Loto 649

Noi trageri loto sunt programate joi, 5 decembrie, dupa ce la categoria I a jocului Loto 649 se inregistreaza un report in valoare de peste 19,54 milioane lei peste 4 milioane de euro), iar la Noroc.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

STB a garantat plata datoriilor la ANAF cu sediul si autobuzele noi

Societatea de Transport Bucuresti STB) a ajuns sa garanteze cu bunurile din patrimoniul institutiei plata datoriilor acumulate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), acestea ajungand la o valoare de peste 200 de milioane de lei.

PSD are datorii uriase, de aproximativ 15 milioane de euro. Fifor spune altceva

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar in sedinta Comitetului Executiv al pa.

COMPLETAND PROIECTELE IMOBILIARE DE 200 MILIOANE EURO Hagag Development investeste 9 milioane euro intr-o noua proprietate

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe continua investitiile in Bucuresti, adaugand o noua proprietate in portofoliul local: Tudor Arghezi numarul 21. Valoarea tranzactiei depaseste 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

DIN CONTRIBUTIA DE 2% DIN CIFRA DE AFACERI A COMPANIILOR ENERGETICE ANRE a colectat 606 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a colectat, pana in prezent, 606 milioane de lei din contributia de 2% din cifra de afaceri a companiilor energetice, instituita prin OUG 1142018, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Dumitru Chirita.

PRIN DOUA EMISIUNI DE OBLIGATIUNI DE STAT MFP a imprumutat, ieri, 648,2 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 648,2 milioane de lei de la banci, prin doua emisiuni de obligatiuni de stat tip benchmark, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII ROMANIEI!

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )