Libnet.ro
UNICEF

15:30

Stefanos Tsitsipas, calificat in premiera in semifinale la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Stefanos Tsitsipas, calificat in premiera in semifinale la Roland Garros

Jucatorul elen de tenis Stefanos Tsitsipas s-a calificat in premiera in faza semifinalelor de la Rol. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Sofia Kenin, in semifinale - O asteapta duelul cu Petra Kvitova

Sofia Kenin, campioana en-titre la Australian Open si cap de serie numarul 4, s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, faza a competitiei unde va da peste Petra Kvitova.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

O jucatoare din afara topului 100 WTA, in semifinale la Roland Garros

Argentinianca Nadia Podoroska, jucatoare clasata pe pozitia 131 in ierarhia WTA, s-a calificat in se.

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Povestea frumoasa de la Paris continua pentru Nadia Podoroska, jucatoare venita din calificari, locul 131 WTA. Sportiva din Argentina a facut, marti, pasul spre semifinalele de la Roland Garros dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Elina Svitolina, cap de serie numarul trei.

Roland Garros (juniori): Nicholas David Ionel s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea compusa din tenismanul roman Nicholas David Ionel si elvetianul Leandro Riedi s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa 7-6 3), 6-3 cu italienii Luca NardiSamuel Vincent Ruggeri.

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )