Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stirile ProTV: Judetul din care nici hotii nu mai au ce fura. Clanurile politice care au saracit complet Gorjul

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Judetul din care nici hotii nu mai au ce fura. Clanurile politice care au saracit complet Gorjul

Mergem in nordul Olteniei, in Gorj, judet din care provin o gramada de politicieni influenti in guverne post-decembriste. Un judet lipsit de legaturi rutiere si feroviare, condus de condamnati penal si politicieni lipsiti de viziune pentru viitor. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Soseaua Infinitului din Gorj la care se lucreaza de 3 decenii. Studiul de fezabilitate ar putea fi gata in 2 ani

Judetul din nordul Olteniei are un potential economic mare, cu turism diversificat, cu mostenirea valoroasa a lui Brancusi, dar si cu baroni locali care au lasat in urma lor un dezastru greu de imaginat si au impins Gorjul intr-o zona nemeritata in coada clasamentelor in topul calitatii vietii.

Stirile ProTV: Reduceri si cadouri la targurile imobiliare. Pretul casei care poate fi mutata de la munte la mare

2019 aduce un record pe piata imobiliara. Pana la finalul anului vor fi terminate cele mai multe locuinte noi din ultimul deceniu: peste 60. 000, potrivit estimarilor.

Stirile ProTV: Spaga la ANPC. O fosta angajata dezvaluie lucruri nestiute de clientii restaurantelor asiatice

Pe langa mancare expirata si mizerie in bucatarie, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a descins in mai multe localuri din Bucuresti, spune ca a descoperit si intelegeri scandaloase intre inspectori si patroni.

Stirile ProTV: Romani si moldoveni, sclavi la ferme din Spania. Primeau mancare pentru caini si dormeau in corturi improvizate

Sute de oameni, in special romani si moldoveni, carora li s-au promis locuri de munca bine platite in Spania, in agricultura, au ajuns sclavi in fermele din sudul-vestul Peninsulei Iberice.

Stirile ProTv: Incident in traficul din Capitala. Un sofer a iesit din masina cu un pistol spre cativa biciclisti

Un nou incident violent in traficul din Bucuresti. Un sofer nemultumit ca a trebuit sa ocoleasca biciclistii participanti la un eveniment a coborat din masina si s-a indreptat spre ei cu un pistol. A urmat un schimb dur de replici.

Solutia Orange care poate face mai mult pentru agricultura decat statul

Orange a anuntat Flexible Engine, un serviciu de public cloud prin care clientii pot optimiza, transforma si dezvolta rapid aplicatii de business. Aceasta este, de fapt, o platforma de public.

Ianis Hagi: Ma simt din ce in ce mai bine

Ma simt din ce in ce mai bine, a spus fotbalistul roman Ianis Hagi dupa meciul pe care echipa sa, .

Politia din Hong Kong primeste mai multa putere Autoritatile relaxeaza regulamentul privind utilizarea fortei si au scos un alineat cu privire la raspunderea ofiterilor

Hong Kong a relaxat regulamentul privind recurgerea la forta de catre politie in timp ce se lupta pentru a elimina protestele antiguvernamentale care au zdruncinat tara semiautonoma pentru aproape patru luni, potrivit unor documente vazute de Reuters joi.

Utile: Ce este important sa stim despre apa; Noul instrument Google prin care vei sta mai linistit in legatura cu parolele tale

Nivelul crescut de calciu in organism poate fi semn de cancer. Care sunt simptomele hipercalcemiei. Expertii se folosesc de exemplele lui Steve Jobs si Bill Gates, care nu si-au lasat copiii sa foloseasca tehnologia, pentru a atrage atentia asupra pericolelor gadgeturilor.

Institutele de cercetare au creat 90 de soiuri de struguri din care ies vinuri de exceptie

Cercetarea romaneasca ar putea ajuta fermierii sa cumpere la preturi mai mici semintele sau materialul saditor pentru infiintarea culturilor, productie autohtona si nu din import. De exemplu, la vita de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )