Libnet.ro
UNICEF

06:00

Solutia Orange care poate face mai mult pentru agricultura decat statul

Playtech Playtech,
Solutia Orange care poate face mai mult pentru agricultura decat statul

Orange a anuntat Flexible Engine, un serviciu de public cloud prin care clientii pot optimiza, transforma si dezvolta rapid aplicatii de business. Aceasta este, de fapt, o platforma de public. continuă pe Playtech

Americanii au cheltuit mai mult pe taxe decat pe mancare, imbracaminte si sanatate la un loc in 2018

Americanii au cheltuit in medie mai mult pe taxe in 2018 decat au facut-o pentru nevoi de baza precum mancare, imbracaminte si sanatate la un loc, potrivit Biroului pentru sondaje privind cheltuielile, al Biroului Statisticilor Muncii, relateaza CNSNews. com.

EUGEN TEODOROVICI: Romanii au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei in titlurile emise in programul Tezaur

Peste 50. 000 de romani au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei, de la inceputul anului pana in prezent, in titlurile de stat emise in cadrul programului Tezaur, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Mai mult de jumatate dintre afaceri au suferit o bresa de securitate in ultimii trei ani. Angajatii, principalii vinovati

Circa sase din zece companii au suferit o bresa de securitate informatica in ultimii trei ani, iar o treime dintre specialistii in securitate IT care nu au avut de-a face cu incidente spun ca e foarte probabil sa fie victime fara sa stie asta, arata un studiu global al Bitdefender.

Inventia care poate schimba modul in care iti faci analizele medicale

Analizele medicale pot fi foarte costisitoare si in plus oricate ai face tot nu vei reusi sa te testezi impotriva tuturor bolilor care exista. insa, acest lucru s-ar putea schimba cu.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie sa invete sa se relaxeze si sa rada mai mult, Leii sunt nevoiti sa-si accepte limitele

Berbec. Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu.

Stirile ProTV: Reduceri si cadouri la targurile imobiliare. Pretul casei care poate fi mutata de la munte la mare

2019 aduce un record pe piata imobiliara. Pana la finalul anului vor fi terminate cele mai multe locuinte noi din ultimul deceniu: peste 60. 000, potrivit estimarilor.

Utile: Ce este important sa stim despre apa; Noul instrument Google prin care vei sta mai linistit in legatura cu parolele tale

Nivelul crescut de calciu in organism poate fi semn de cancer. Care sunt simptomele hipercalcemiei. Expertii se folosesc de exemplele lui Steve Jobs si Bill Gates, care nu si-au lasat copiii sa foloseasca tehnologia, pentru a atrage atentia asupra pericolelor gadgeturilor.

Hartia care poate fi produsa fara copaci taiati va ajuta enorm planeta

Dupa cum stii, materia prima pentru fabricarea hartiei o reprezinta copacii. insa acest lucru s-ar putea schimba datorita cercetatorilor australieni, care au gasit o alta alternativa ce.

Amenzi de cinci ori mai mari pentru APELURILE FALSE la 112. Sute de mii de apeluri abuzive la numarul de urgenta

Apelarea abuziva la umarul de urgenta 112 sau transmiterea de mesaje abuzive la numerele 113 ori 114 se pedepseste aspru de joi. Cei care vor sa faca o gluma punand in pericol vietile altor persoane, care.

Amenzi mai mari pentru apelurile false la 112, incepand de astazi Cati romani au sunat abuziv la 112 in primele opt luni ale anului

Incepand de astazi, apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112 sau transmiterea de mesaje abuzive la numerele 113 ori 114 se sanctioneaza cu amenzi mai mari, care pornesc de la 500 de lei si ajung la 1. 000 de lei. De asemenea, alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie este sanctionata cu amenzi de la 1. 500 de lei la 5. 000 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )