Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ianis Hagi: Ma simt din ce in ce mai bine

România Liberă România Liberă,
Ianis Hagi: Ma simt din ce in ce mai bine

Ma simt din ce in ce mai bine, a spus fotbalistul roman Ianis Hagi dupa meciul pe care echipa sa, . continuă pe România Liberă

Ianis Hagi, demoralizat: Ce a declarat in presa belgiana dupa un meci in care a dat doua goluri si o pasa decisiva

Ianis Hagi a avut cea mai buna prestatie de cand a ajuns la Genk, campioana Belgiei, insa evolutia sa a venit intr-un meci catastrofal pentru echipa sa.

VIDEO Ianis Hagi, ratare uriasa pe finalul meciului Genk vs Napoli (0-0) Romanul, laudat de antrenorul sau

Ianis Hagi a ratat o ocazie care ii putea aduce lui Genk trei puncte contra lui Napoli, in etapa a doua a grupelor Champions League. in minutul 84 al partidei arbitrate de Istvan Kovacs, mijlocasul roman a sutat peste poarta dintr-o pozitie foarte buna. Astfel, Genk si Napoli au incheiat la egalitate, scor 0-0. Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, a laudat evolutia lui Ianis Hagi impotriva vicecampioanei Italiei.

Cum a reactionat stadionul in momentul inlocuirii lui Ianis Hagi in meciul Genk - Napoli si ce au scandat suporterii

Internationalul roman Ianis Hagi a inceput ca titular meciul Genk - Napoli, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, si a fost inlocuit in minutele de preungire.

Ianis Hagi si Nicusor Stanciu titulari in Liga Campionilor

Internationalii romani Ianis Hagi si Nicolae Stanciu au fost aproape integralisti la echipele lor, miercuri, in etapa a doua din Liga Campionilor.

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat: Ziceai ca doarme!

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat. Baiatul de 19 ani er.

Ampla operatiune de cautare in Ilfov. Aceasta fetita este de negasit de mai bine de 24 de ore. Suna la 112 daca o vezi!

Este alerta in judetul Ilfov, unde o fetita de 10 ani din Popesti Leordeni este de negasit de mai bine de 24 de ore. Copila a plecat de acasa marti, in jurul orelor 11, iar parintii au sesizat Politia.

Vesti surprinzatoare despre Mario Iorgulescu. Fiul sefului LPF se simte mai bine si chiar se deplaseaza prin salon

Mario Iorgulescu se simte mai bine si chiar a se poate deplasa prin salon. Internat intr-una dintre cele mai mari clinici private din Italia, San Raffaele din Milano, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Seara mare pentru Ianis Hagi: titular in Champions League si autorul unei ocazii uriase de gol

Genk a obtinut doar o remiza in partida cu Napoli, disputata miercuri, pe teren propriu si incheiata cu 0-0. Confruntarea a contat in runda a doua din grupele Champions League.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )