Libnet.ro
UNICEF

08:46

STUDIU Angajatorii romani, cei mai optimisti din Europa. in ce domenii si in ce regiuni se fac cele mai multe angajari

Adevărul Adevărul,
STUDIU Angajatorii romani, cei mai optimisti din Europa. in ce domenii si in ce regiuni se fac cele mai multe angajari

Trei din zece angajatori romani preconizeaza cresteri ale numarului de angajati in perioada iulie - septembrie 2016. Asa arata cel mai recent studiu Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca. continuă pe Adevărul

Transfagarasanul, pe primul loc in topul drumurilor spectaculoase din Europa (VIDEO)

Jurnalistul auto Steve Sutcliffe a prezentat un top al celor mai spectaculoase drumuri pe care a condus. El a enumerat 6 trasee din Europa, iar Transfagarasanul a fost trecut pe primul loc. Transfagarasanul.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar.

Elevii din Barlad, cei mai talentati din judet la mestesuguri populare. Cine va participa la Olimpiada Nationala de la Sibiu

Patru elevi, toti din Barlad, vor reprezenta judetul Vaslui la Olimpiada Nationala de Mestesuguri Populare ce se va desfasura la Sibiu.

Motivul pentru care pietele bursiere din Europa si Asia sunt in scadere

Pietele bursiere din Europa si Asia inregistrau, luni, scaderi semnificative. Bursele sunt afectate de temerile investitorilor privind iesirea Marii Britanii din UE .

Care este tara unde se nasc cei mai putini copii

In ultimii cinci ani, in Japonia s-a inregistrat cea mai scazuta rata a natalitatii din lume: opt copii nascuti la o mie de locuitori, arata un studiu citat de DPA.

Ministerul Sanatatii i-a mintit inca o data pe romani: Testeaza doar 42 din 380 de marci de dezinfectanti de pe piata

Autoritatile i-au mintit inca o data pe romani. Dupa dezvaluirile in cazul dezinfectantilor diluati Hexi Pharma facute de jurnalistul Catalin Tolontan, pe 11 mai, la sediul Guvernului,.

Un sediu luminos, cu vedere la cea mai mare cladire administrativa din Europa: cum arata birourile SII Romania

SII Romania, companie multinationala specializata in servicii si solutii ICT Information communication technology) de business, s-a mutat incepand cu luna mai intr-un nou sediu de birouri situat in zona Politehnica.

Zeci de primari din Romania au fost alesi cu 100% din voturi. Ce formatiune are cei mai multi edili alesi in unanimitate

Optzeci si doi de primari au fost alesi la alegerile locale din 5 iunie cu 100% din voturi, majoritatea fiind candidati in comune cu aproximativ 500 de alegatori. Unii dintre ei au reusit sa devina edili strangand toate cele peste 2. 000 sau 3. 000 de voturi.

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )