Libnet.ro
UNICEF

07:45

Studiu: Doar 1 din 100 de romani care au avut COVID-19 a donat plasma. 20.000 de donatori au fost pierduti

Hotnews Hotnews,
 Studiu: Doar 1 din 100 de romani care au avut COVID-19 a donat plasma. 20.000 de donatori au fost pierduti

Doar unu din 100 de romani care au avut COVID-19 a donat plasma din aprilie anul trecut pana in ianuarie acest an, organizarea defectuoasa si lipsa echipamentelor facand ca 20. 000 de donatori sa fie pierduti, potrivit unui studiu covidplasma. ro. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii: 9 din 10 persoane, care au intrat in contact cu unul dintre pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testate pozitiv cu COVID-19. Unele dintre cazuri, la o scoala din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta ca 9 din 10 persoane care au intrat in contact cu unul din pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testati pozitiv. Persoanele depistate pozitiv sunt fara.

Asa arata interiorul fabricii din Hong Kong care intentioneaza sa produca in masa roboti umanoizi

Iti mai aduci aminte de Sophia? Roboti sociali ca mine pot avea grija de bolnavi sau varstnici, spune Sophia in timp ce conduce un tur al laboratorului sau din Hong Kong. Pot sa.

Restrictii prelungite in 10 UAT-uri din Prahova, intre care si statiunea Sinaia

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a decis, astazi, prelungirea perioadei de restrictii pentru 10 unitati administrativ-teritoriale din judet, una dintre ele avand o rata de infectare care depaseste trei cazuri la mia de locuitori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )