Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ei sunt cei mai bogati romani in 2012, desi au saracit

ADPM ADPM,
Ei sunt cei mai bogati romani in 2012, desi au saracit

Criza financiara si-a spus cuvantul si in privinta averilor celor mai bogati romani. Editia din acest an a Top 300 cei mai bogati romani, realizata de Forbes, ne arata cine se claseaza pe primele locuri si care este nivelul averilor lor. Continue reading . continuă pe ADPM

Creativitatea, strans legata de bolile psihice. Scriitorii sunt cei mai expusi riscului de a suferi de afectiuni mintale

Creativitatea este insotita, de multe ori, de o boala mintala si scriitorii sunt cei mai expusi pericolului de a capata o afectiune psihica, arata un studiu citat de BBC News. Scriitorii sunt cei mai.

Ei sunt cei mai bine platiti actori de seriale TV

Revista Forbes a realizat recent un top al celor mai bine platiti actori de televiziune. Ashton Kutcher a reusit sa ajunga pe primul loc al acestui clasament, dupa ce a castigat aproximativ 24 de milioane de dolari, intre mai 2011 si mai 2012. Continue reading .

Rezultatul dat de Interpol, care arunca Romania in coltul rusinii. Romanii, printre cei mai cautati infractori din lume

Infractorii romani sunt printre cei mai cautati din lume! Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12% dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai.

Obiectul care te ajuta la curatarea lucrurilor tale poate contine bacteria E.coli. Care sunt cele mai murdare obiecte care te inconjoara

Pentru cei mai multi dintre noi o zi obisnuita incepe cam la fel: dupa ce ne trezim si ne imbracam, pornim in graba spre munca, loc in care ne vom petrece cea mai mare parte a zilei. Astfel, incercam sa.

Copila de 14 ani pentru care se roaga milioane de oameni. Unul din cei mai importanti oameni din stat a facut o declaratie uimitoare

Ministrul pakistanez de Interne ofera o recompensa de un milion de dolari pentru a-i prinde pe cei care au incercat sa o ucida pe Malala, o adolescenta ce milita pentru dreptul fetelor la educatie. Desi se.

Perchezitii la mai multi romani suspectati de phishing: Prejudiciul estimat pana in prezent se ridica la peste 600.000 euro, iar victimele sunt cetateni straini

Politistii au efectuat joi, 18 octombrie, in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Cluj, perchezitii la domiciliile mai multor suspecti de infractiuni informatice din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bucuresti si au fost puse in aplicare opt mandate de aducere, informeaza Politia Romana. Din cercetarile efectuate pana in prezent au rezultat date si indicii conform carora un tanar de 27 de ani, din Cluj-Napoca coordona o grupare infractionala care falsifica pagini de internet ale unor institutii bancare pe care le transmitea prin spam persoanelor vatamate in scopul obtinerii datelor de identificare ale instrumentelor de plata electronica ale acestora phishing).

UDMR si partidul maghiarilor din Slovacia vor sa afle de ce sunt tot mai putini maghiari.

UDMR si Partidul Comunitatii Maghiare din Slovacia vor sa afle de ce a scazut atat in Romania, cat si in Slovacia, numarul maghiarilor, astfel ca au decis sa organizeze o conferinta la care sa se caute cauzele acestui fenomen, transmite corespondentul MEDIAFAX. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a intalnit, miercuri, cu liderul Partidul Comunitatii Maghiare din Slovacia, Berenyi Jozsef, cei doi sefi de partid spunand ca atat numarul maghiarilor din Romania, cat si cel al .

E unul din cei mai sangerosi criminali din Romania si a fost numit Rimaru II. Ce schimbari majore au loc in cazul lui

Noul avocat al lui Nicoale Vlad, suspectul principal in cazul crimei studentei japoneze, ucisa, in luna august, spune ca va cere repetarea expertizelor ADN. Mai mult, acesta a spus ca daca va fi nevoie, va face.

BCR a dat semnalul: ADIO CREDIT de locuinta in euro. Care sunt cele mai bune alternative in lei.

Cea mai mare banca din Romania a anuntat recent ca va conecentra activitatea de creditare ipotecara pe oferta in lei, renuntand la creditele imn euro, informeaza revista Capital. In urma unei schimbari majore de strategie, generata cel mai probabil de epuizarea plafonului pentru Prima Casa in euro, BCR incearca sa vanda credite ipotecare in lei pe o perioada de 30 la dobanzi in jurul a 10% pe an. Spre exemplu la un credit ipotecar de 181. 324 lei echivalentul a 40. 000 de euro la cursul BNR .

100 de minute direct de pe National Arena, cu liderii cei mai importanti ai USL-ului

Astazi, de la 17. 00, Alessandra Stoicescu te invita la o editie speciala 100 de minute, transmisa direct de pe National Arena, unde va avea loc lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare. Liderii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )