Libnet.ro
UNICEF

10:30

Super Bowl, urmarit de mai putin de 100 de milioane de telespectatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Super Bowl, urmarit de mai putin de 100 de milioane de telespectatori

Transmisiunea de duminica seara a Super Bowl, finala Ligii Nationale de Fotbal american, a fost urmarita de mai putin de 100 de milioane de telespectatori pe canalele CBS, dar a stabilit un record in streaming, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Super Bowl 2021: cele mai amuzante reclame si asteptate trailere din acest an, online

Inceputul de an este foarte important pentru americani, datorita finalei campionatului de fotbal. in Europa, insa, Super Bowl este sinonim cu reclame amuzante sau emotionale si trailere in.

The Weeknd, show electrizant cu distantare fizica la Super Bowl VIDEO

Cantaretul canadian The Weeknd a fost, duminica noapte, protagonistul show-ului din pauza Super Bowl, unul complet diferit de cele prezentate pana in prezent, cu numeroase momente de coregrafie, trecand prin cele mai de succes piese ale sale lansate in zece ani de cariera.

DigiSport: Razboiul Messi vs. Ronaldo s-a mutat in Super Bowl: ce a aparut in timpul transmisiunii live si furia fanilor lui Cristiano

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american NFL), a avut parte de un moment care a starnit discutii aprinse intre fanii fotbalului european.

Italia ar urma sa vaccineze cel putin 10 milioane de oameni pe luna, dupa Paste

Italia va avea capacitatea de a vaccina cel putin 10 milioane de persoane pe luna, dupa Paste, a declarat pentru Corriere della Sera directorul general al Agentiei pentru Medicamente Nicola Magrini, citat de Reuters.

Deputatul PNL Gigel Stirbu vrea sa impiedice votul celor cu viza de flotant: Cine si-a stabilit resedinta intr-o localitate cu mai putin de un an inainte de alegeri sa nu poata vota decat acolo unde are domiciliul

Deputatul PNL Gigel Stirbu anunta ca a depus un proiect de lege pentru combaterea turismului electoral, care prevede ca nu mai pot vota pe listele electorale permanente persoanele care si-au stabilit resedinta in circumscriptia electorala de mai putin de un an inaintea datei alegerilor.

Ministrul Sanatatii german despre infarcte si viata mai putin stresanta in timpul pandemiei

Ministrul federal al Sanatatii, Jens Spahn, este de parere ca pe alocuri, prin lockdown-urile impuse de pandemie, viata a devenit mai putin stresanta. El a mai declarat, la conferinta de presa de vinerea trecuta, ca nu exista dovezi fiabile reiesite din datele de tratament medical cu privire la consecintele izolarii.

Pomana de zile mari la eMAG: iei tot ce e aici cu mai putin de 120 lei. Se intampla chiar acum

Pe final de weekend eMAG are o super campanie. Sunt sute de produse pe care sa le iei. Daca n-ai nevoie de toate, arunca un ochi pe lista de mai jos. Cand vine vorba de campanii bune cu reduceri.

ESTIMARI EY PENTRU ANUL CURENT Circa 100 milioane dolari - costul eliminarii Libor pentru o banca mare

Costurile presupun, printre altele, investitii in revizuirea sistemelor IT si renegocierea contractelor Cele mai multe dinte marile banci globale vor cheltui, fiecare, peste 100 de milioane de dolari, anul acesta, cu pregatirea pentru renuntarea la indicele de referinta Libor, potrivit unui sondaj realizat de firma de contabilitate si consultanta Ernst and Young EY), preluat de Bloomberg.

Ministrul Dezvoltarii, pe santierul unei lucrari asteptate zeci de ani: Sper sa dainuie cel putin 100 de ani

Santierul celui de-al treilea pod peste Somes din municipiul Satu Mare a fost vizitat de Ministrul Dezvoltarii, Cseke Atilla. Este una dintre cele mai importante si asteptate investitii din ultimii zeci de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )