Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surse: Lista cu ministrii care sunt pe faras. Iohannis cauta inlocuitor si pentru Ciolos

Antena3 Antena3,
Surse: Lista cu ministrii care sunt pe faras. Iohannis cauta inlocuitor si pentru Ciolos

Lovitura de teatru pe scena politica. Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa remanieze mai multi ministri, desi seful Guvernului nu mai dorea sa faca schimbari, dupa ce a demis,. continuă pe Antena3

Numele si datele personale a 4500 de jurnalisti, pe o lista de complici la terorism publicata de un site ucrainean: Care sunt cei trei romani mentionati

Numele, precum si datele personale ale unor jurnalisti romani au aparut, alaturi de cateva mii de astfel de nume, pe o lista publicata de un site ucrainian, sub acuzarea de cooperare cu organizatii.

Nici aerul de munte nu mai e ce era. Care sunt orasele in care s-au depasit limitele admise de poluare

Respiram otrava! Potrivit unui document obtinut in exclusivitate de Antena 3, Ministerul Mediului a dat publicitatii lista cu orasele cu peste 100. 000 de locuitori in care s-au depasit limitele.

Lista jucatorilor care au primit wild card pentru Roland Garros

Oficialii celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, au anuntat lista jucatorilor invitati pentru competitia care va debuta pe 22 mai la Paris.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Ne-am vindecat de rubeola si varicela. Care sunt noile boli ale copilariei

Rubeola, rujeola, varicela sau oreionul. Boli ale copilariei cu care ne-am confruntat si probabil se vor intalni si copiii nostri. Acum, sunt noi afectiuni cu care se confrunta micutii.

intrevedere surpriza intre Hans Klemm si Valeriu Zgonea. Care sunt legile pe care ambasadorul SUA la Bucuresti le-a criticat

Valeriu Zgonea si Hans Klemm au discutat despre legile din Romania la o intrevedere care a avut loc chiar in biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Klemm a criticat mai multe legi pe care nu le.

incepe Litoralul pentru toti: Care sunt tarifele si in ce perioada se desfasoara programul (VIDEO)

In mai putin de doua zile urmeaza sa inceapa programul Litoralul pentru toti. Peste 10. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga pe litoral la inceputul acestui sezon estival. Patronii au dat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )