Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului

Hotnews Hotnews,
 Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului

Un tanar de 25 de ani a murit, vineri noapte, la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, unde a ajuns dupa ce s-a aruncat in gol de pe pasajul de la Piata Sudului, inaugurat recent, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului din Capitala

Un tanar de 25 de ani a murit, vineri noapte, la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, unde a ajuns dupa ce s-a aruncat in gol de pe pasajul de la Piata Sudului, inaugurat recent, potrivit News. ro.

Scrisoarea de ramas bun a unei tinere de 15 ani care s-a aruncat in fata trenului

Pippa McManus, 15 ani, a decis sa-si puna capat zilelor din cauza bolii de care suferea si anume anorexie nervoasa. Adolescenta ajunsese sa cantareasca doar 25 de kilograme, scrie romaniatv. net. Totul.

Alegeri prezidentiale in Franta. Deputata socialista Corinne Erhel a murit dupa ce i s-a facut rau la un miting al lui Emmanuel Macron

Corinne Erhel, deputata socialista franceza in varsta de 50 de ani, a murit vineri seara dupa ce i s-a facut rau in timpul unei reuniuni politice in Bretania pentru sustinerea candidatului centrist Emmanuel Macron .

Solistul si claparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit dupa o lupta grea cu boala

Claparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit marti seara, dupa mai multi ani de lupta cu o boala necrutatoare. Membrii trupei si-au exprimat regretele si durerea imensa cauzata de aceasta pierdere, iar Dan Bitman a scris pe contul sau de Facebook un mesaj scurt, dar profund.

Un barbat din Gorj a murit dupa ce i-au luat foc hainele de la o punga cu pufuleti

Un barbat de la Centrul de batrani din Suseni, Gorj, a murit in spital, la o saptamana dupa ce hainele i-au luat foc de la o punga cu pufuleti. Batranul de 81 de ani a aprins punga cu un.

Fernando Alonso testeaza in IndyCar la 25 ani dupa legendarul Ayrton Senna

Dupa patru abandonuri in tot atatea curse anul acesta in Formula 1, dublul campion mondial de Formula 1 Fernando Alonso a trecut oceanul pentru a efectua primul test intr-un monopost de IndyCar.

Mare tristete in comuna Podenii Noi! Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-o caruta

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut din caruta in timp ce se afla pe albia paraului din localitate. Incidentul a avut loc in satul Valea Dulce, din comuna Podenii.

Drama in sportul romanesc. O tanara voleibalista a murit dupa ce a fost calcata de un tren

Considerata o mare speranta a voleiului, Izabela Onea si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost calcata de un tren in Italia. Accidentul a avut loc in apropierea de gara din Parona, pe ruta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )