Libnet.ro
UNICEF

15:45

Targ de Bere la Constanta, pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Targ de Bere la Constanta, pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Evenimentul sportiv al anului pentru microbisti, Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, debuteaza joi, 12 iunie, iar finala se va juca duminica, 13 iulie. Pentru suporterii echipelor participante, la Constanta s-a deschis un Targ de Bere de unde se pot face provizii la preturi de oferta, pentru urmarirea cu pofta a meciurilor. continuă pe Adevărul

Totul despre siguranta banilor vostri online la Campionatul Mondial din Brazilia

Daca pregatiti excursia pe care o visati de ceva vreme la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din 2014, care va incepe pe 12 iunie, ar trebui sa stiti cum sa va protejati. Ei bine, expertii Kaspersky au scris despre problemele pe care le puteti avea atunci cand folositi cardurile in Brazilia. in Brazilia sunt printre cele mai multe ATM-uri din lume. 000 de asemenea dispozitive sunt instalate in toata tara. Hotii simpli stau pe langa bancomate, va urmaresc atunci [].

Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hyundai a livrat 1. 021 de unitati sedan, SUV-uri si autovehicule comerciale usoare, care reprezinta flota oficiala FIFA, cu cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate si cele 32 de autocare decorate, care vor transporta echipele nationale calificate in cadrul competitiei.

Tehnologia va schimba fotbalul de la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

Acest sport de echipa, fotbalul, a cucerit lumea intreaga prin simplitatea lui: tot ce ai nevoie este o minge si un spatiu in care sa o lovesti cu piciorul. Dar lucrurile devin interesante atunci cand tehnologia este aplicata pe acest sport.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si despre folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna.

MAE a lansat ghidul pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului Ministerului Afacerilor Externe dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie. MAE ii informeaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere cu durata de maximum 90 de zile si nici de viza de tranzit. In cazul depasirii perioadei legale de sedere, Politia Federala poate aplica o amenda pentru fiecare zi de sedere ilegala pe teritoriul Braziliei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )