Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tehnologia va schimba fotbalul de la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

România Liberă România Liberă,
Tehnologia va schimba fotbalul de la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

Acest sport de echipa, fotbalul, a cucerit lumea intreaga prin simplitatea lui: tot ce ai nevoie este o minge si un spatiu in care sa o lovesti cu piciorul. Dar lucrurile devin interesante atunci cand tehnologia este aplicata pe acest sport. continuă pe România Liberă

Totul despre siguranta banilor vostri online la Campionatul Mondial din Brazilia

Daca pregatiti excursia pe care o visati de ceva vreme la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din 2014, care va incepe pe 12 iunie, ar trebui sa stiti cum sa va protejati. Ei bine, expertii Kaspersky au scris despre problemele pe care le puteti avea atunci cand folositi cardurile in Brazilia. in Brazilia sunt printre cele mai multe ATM-uri din lume. 000 de asemenea dispozitive sunt instalate in toata tara. Hotii simpli stau pe langa bancomate, va urmaresc atunci [].

Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hyundai a livrat 1. 021 de unitati sedan, SUV-uri si autovehicule comerciale usoare, care reprezinta flota oficiala FIFA, cu cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate si cele 32 de autocare decorate, care vor transporta echipele nationale calificate in cadrul competitiei.

Targ de Bere la Constanta, pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Evenimentul sportiv al anului pentru microbisti, Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, debuteaza joi, 12 iunie, iar finala se va juca duminica, 13 iulie. Pentru suporterii echipelor participante, la Constanta s-a deschis un Targ de Bere de unde se pot face provizii la preturi de oferta, pentru urmarirea cu pofta a meciurilor.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si despre folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

FOTO O reclama sangeroasa care precede Campionatul Mondial din Brazilia starneste controverse

O reclama a unui brand de articole sportive a socat printr-o prezentare atipica unui meci de fotbal sau a unei competitii de gen.

Campionatul Mondial arunca in aer piata transferurilor

Piata transferurilor de jucatori a explodat cu cateva zile inaintea inceperii turneului final al Campionatului Mondial din Brazilia.

Coruptia afecteaza, din nou, Campionatul Mondial

Cu 12 zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal organizat de FIFA in Brazilia, New York Times a publicat detalii despre posibile meciuri aranjate in perioada disputarii ultimului campionat, din Africa de Sud, iar in ziua urmatoare, the Sunday Times si The Guardian au publicat cele mai recente rapoarte privind coruptia in oferta Qatar de a gazdui Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, transmite Reuters.

Se apropie Campionatul Mondial, iar grevele se inmultesc: Metroul din Sao Paolo, blocat

Grevele si protestele din marile orase braziliene par sa se inmulteasca pe masura ce se apropie Campionatul Mondial de Fotbal. Ieri, personalul metroului din Sao Paulo a inceput o greva pe termen nelimitat.

Lovitura pentru nationala Columbiei: atacantul Radamel Falcao rateaza CM 2014 din Brazilia

Nationala Columbiei nu il va avea in lot, la turneul final din Brazilia, pe cel mai valoros jucator al sau, atacantul Radamel Falcao, care evolueaza la AS Monaco. Selectionerul Jose Pekerman a luat decizia de anu-l convoca in lot deoarece columbianul nu si-a revenit dupa accidentarea suferita la genunchi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )