Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ad eclarat duminca, intr-o interventie telefonica la B1 TV, referiror la atacurile la adresa romanilor din diaspora, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea PLR de la consultarile de la Palatul Cotroceni: Nici noul PNL nu a participat la alegerile din 2012 (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care PLR nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul.

Calin Popescu Tariceanu: Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma, intr-un comunicat, ca Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de presedintele Romaniei in vederea unor consultari pe teme legislative. Regretul meu este amplificat de faptul ca parlamentarii PLR isi fac datoria in cadrul Legislativului pentru a asigura o stabilitate politica actualului Cabinet.

Calin Popescu Tariceanu: Asistam la un asalt asupra valorilor fundamentale ale institutiilor democratice. Procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari

Presedintele PLR si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca in Romania, prezumtia de nevInovatie a disparut, avand in vedere ca procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari. Ace.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu.

Tariceanu explica atacul asupra romanilor din diaspora

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, duminca, pentru B1 TV, referitor la declaratiile lui cu privire la faptul ca romanii din diaspora isi vand votul pe un mic si-o bere, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta politica si isi vand votul foarte usor.

Calin Popescu-Tariceanu, dezamagit ca presedintele Iohannis nu a chemat PLR la consultari: Am convingerea ca se va situa deasupra oricarui partizanat politic

Presedintele Partidul Liberal Reformator, Calin Popescu-Tariceanu, isi exprima regretul ca PLR nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de seful statului pentru consultari pe teme.

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu

Dupa ce a atacat oamenii din justitie , jurnalistii si mai multi politicieni, Traian Basescu a pus acum tunurile pe Calin Popescu Tariceanu, pe care il numeste liberalul rosu, intr-o noua postare pe.

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Victor Ponta precizand ca zboara suficient de mult incat sa isi poata da seama ca intr-adevar a fost rau, relateaza Mediafax.

Ce spune TAROM despre problemele de aterizare ale avionului lui Ponta

Reprezentantii companiei aeriene Tarom sustin ca ratarea initiala a aterizarii de catre avionul cu care s-au intors la Bucuresti premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este normala si face parte din procedura stabilita in manualul de zbor in anumite conditii meteo, relateaza la Mediafax.

Senatorii vor scutire de la plata internetului in strainatate. Calin Popescu Tariceanu: Eu m-am fript de cateva ori. Costa enorm de mult

Senatorii cer scutire de la plata internetului in strainatate, asa ca vor sa ceara renegocierea contractului cu furnizorii de telefonie mobila. Lunar, bugetul Senatului acopera cheltuielile interne cu telefonie m.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )