Libnet.ro
UNICEF

17:31

Televiziunea publica din Germania isi cere scuze pentru ca a relatat cu intarziere violurile din noaptea de Anul Nou

Antena3 Antena3,
Televiziunea publica din Germania isi cere scuze pentru ca a relatat cu intarziere violurile din noaptea de Anul Nou

Televiziunea publica germana ZDF si-a cerut scuze pentru faptul ca a prezentat cu intarziere, la fel ca majoritatea marilor nume din presa nationala, agresiunile sexuale asupra mai multor femei survenite in. continuă pe Antena3

Germania: ZDF isi cere scuze pentru ca a relatat cu intarziere cazurile de agresiune impotriva femeilor inregistrate in noaptea de Anul nou

Televiziunea publica germana ZDF si-a cerut scuze pentru faptul ca a prezentat cu intarziere, la fel ca majoritatea marilor nume din presa nationala, agresiunile sexuale asupra mai multor femei survenite in noaptea de Anul nou la Koln, scrie AFP.

Gabriel Biris isi cere scuze si revine cu explicatii

Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, a facut o declaratie controversata intr-un interviu acordat site-lui republica. ro, catalogand romanii fara venituri drept fantome fiscale. Afirmatiile lui Biris au fost taxate de opinia publica, iar acesta revine cu explicatii.

Televiziunea publica din Ungaria lanseaza un program zilnic de stiri in limba chineza, dupa cel in limba rusa

Televiziunea publica din Ungaria a lansat luni un program de stiri in limba chineza, a anuntat pe pagina sa de Facebook Fondul pentru Sprijinirea Serviciilor Media si Gestionarea Bunurilor MTVA), potrivit agentiei MTI, preluata de agerpres. ro.

Probleme uriase pentru Televiziunea Publica. Se cere insolventa acesteia din cauza meciurilor echipei nationale

Televiziunea publica din Romania este una dintre institutiile statului cu cele mai multe datorii financiare de acoperit.

Atac armat la un centru de gazduire a refugiatilor din Germania

Politia germana ancheteaza pentru a afla cine a tras mai multe focuri de arma asupra unui centru de primire si gazduire a refugiatilor de la Dreieich, la sud de Frankfurt, dupa ce un barbat in varsta de 23 de.

Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Rata somajului din Germania s-a mentinut, in decembrie 2015, la 6,3% - cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii, in 1990 -, evolutie care pune cea mai mai mare economie europeana pe o pozitie solida la acest inceput de an.

Inflatia din Germania, sub asteptari

Inflatia din Germania a incetinit in mod neasteptat in luna decembrie 2015, semn ca avansul preturilor de consum din zona euro ar putea fi mai slab decat aratau previziunile in acest sens.

Vesti proaste din Germania referitoare la Dacia

Vanzarile Dacia au scazut anul trecut cu 6,4% in Germania, la 45. 764 de autovehicule, in timp ce in Franta au inregistrat un declin de 5%, la 97. 441 unitati, in pofida faptului ca ambele piete auto au.

Barbat din Suceava, sub control judiciar pentru dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus, prin ordonanta din data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Constantin Pintescu sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )