Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tema de casa pentru Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Tema de casa pentru Victor Ponta

Prin trei cuvinte plasate intr-o Ordonanta de Guvern s-a produs un sistem care permite indivizilor certati cu legea sa-si faca de cap cat vor ei, fara ca cineva sa poata sa le faca ceva. continuă pe Adevărul

Sebastian Lazaroiu, despre Victor Ponta si ADEVARATUL MOTIV pentru care a PARASIT ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu urmareste cu atentie declaratiile premierului Victor Ponta in speranta ca va spune care este adevaratul motiv pentru care, saptamana trecuta, prim-ministrul a parasit sedinta CSAT. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Sebastian Lazaroiu a constatat, dupa ce l-a urmarit pe Victor Ponta la Realitatea TV, ca nu se vindeca. Nu. Nu se vindeca. Ma asteptam sa spuna azi miercuri - n. red. ) adevarul despre motivul pentru care a plecat din CSAT.

Monica Macovei: Declaratia lui Victor Ponta este catastrofala.

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, sambata, ca declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea CSM si Parchetelor sub control parlamentar este catastrofala si incalca separatia puterilor in stat, potrivit Mediafax. Declaratia este catastrofala, incalca separatia puterilor in stat, si mai atarna o piatra de moara la MCV. Ii aduc aminte lui Victor Ponta, pentru ca se pare ca habar nu are, ca aceasta propunere incalca separatia puterilor in stat, acest principiu fiind .

Victor Ponta: Ministerul Economiei va cere CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in timpul vizitei sale la Bratislava, ca Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru.

Victor Ponta: Ministerul Economiei va solicita permisiunea CE pentru acordarea unui imprumut necesar repornirii Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea de a acorda un imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat joi premierul Victor Ponta, cu ocazia unei vizite la Bratislava, precizand totodata ca aceasta ar fi varianta secundara pentru solutionarea problemei, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Am cerut avizul Comisiei Europene pentru un imprumut sub 10 milioane euro la Oltchim, avem raspuns in 30 zile

Guvernul a transmis Comisiei Europene CE) avizul pentru a acorda companiei Oltchim OLT) un imprumut mai mic de 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un interval de 30 zile, dar nu va primi acordul daca nu va explica foarte bine cazul, a declarat vineri premierul Victor Ponta.

De ce minte Victor Ponta ca este cine nu este?.

Victor Ponta minte, intr-adevar, asa cum respira: natural, regulat si fara efort. Capacitatea sa de disimulare - marele si unicul, de altfel, talent dovedit - este pe masura arogantei sale: Nemasurata. Pana la un punct, cultivarea acestei calitati este de inteles in masura in care omul a putut compensa astfel cu succes lipsa organului etic sau in masura in care ii serveste in mod foarte concret pentru a escamota esecurile guvernarii, adica in masura in care minciuna ii aduce beneficii politice .

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP

Premierul Victor Ponta a recunoscut, aseara, in cadrul unuei emisiuni televizate, ca s-a enervat pentru ca nu a fost consultat de ceea ce a aparut pe site-ul Ministerului Finantelor, informeaza sursele de presa.

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

Victor Ponta: Nu vor fi schimbati sefii de servicii secrete pana la modificarea Constitutiei/ Nu am ce sa reprosez directorilor SIE si SRI

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat site-ului LumeaJustitiei. ro ca directorii serviciilor secrete nu vor fi schimbati inainte de o modificarea a Constitutiei. Potrivit premierului, o astfel de schimbare nu ar fi oportuna in acest moment, fiind interpretata ca o rafuiala politica. Totodata, Ponta a precizat ca nu are ce sa reproseze directorului Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, sau directorului Serviiciului Roman de Informatii, George Maior.

Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )