Libnet.ro
UNICEF

14:00

Teodor Melescanu: Voi discuta marti cu BEC modalitati legale de a imbunatati participarea la vot in diaspora

Adevărul Adevărul,
Teodor Melescanu: Voi discuta marti cu BEC modalitati legale de a imbunatati participarea la vot in diaspora

Teodor Melescanu, noul ministru de Externe, a declarat ca va discuta marti dimineata cu reprezentantii Biroului Electoral Central BEC), pentru a gasi impreuna modalitati legale prin care se poate imbunatati participarea la vot a romanilor din diaspora. continuă pe Adevărul

Melescanu: Voi discuta marti dimineata cu cei de la BEC modalitatile de imbunatatire a participarea la vot in diaspora

Intrebat pe ce s-a bazat cand a afirmat ca, daca ar fi fost ministru, situatia de la primul tur nu ar fi avut loc, Melescanu a precizat ca s-a referit la modul de organizare, atunci cand s-au decupat circumscriptiile electorale si birourile electorale din strainatate, pentru ca stia foarte bine unde sunt zonele cu mai multi romani si unde ar putea sa apara probleme, din experienta sa anterioara.

Teodor Melescanu discuta cu reprezentantii BEC despre alegerile din disapora

Noul ministru de Externe, Teodor Melescanu, se intalneste marti dimineata cu reprezentanti ai BEC pentru a discuta modalitati legale de a imbunatati participarea la vot a romanilor din diaspora,.

Teodor Melescanu: Avem un plan de masuri. Teoretic se poate mari numarul de sectii de vot

Teodor Melescanu a fost in aceasta dimineata la discutii cu reprezentantii Biroului Electoral Central. Ministrul de Externe a prezentat o serie de propuneri pentru fluidizarea votului din diaspora, iar BEC.

UPDATE. Traian Basescu nu l-ar fi numit pe Teodor Melescanu la Externe, dar a facut-o datorita urgentei

UPDATE - Presedintele Traian Basescu a declarat, la ceremonia de investitura a ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca nu l-ar fi numit pe acesta, dar pentru ca Melescanu a sustinut ca ar fi organizat.

Traian Basescu a semnat pentru numirea lui Teodor Melescanu ca ministru de Externe

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Teodor Melescanu in functia de ministru de Externe. Conform comunicatului oficial de la Palatul Cotroceni, Teodor Melescanu va depunde juramantul.

Teodor Melescanu: Legislatia actuala nu permite infiintarea mai multor sectii de votare

Teodor Melescanu a declarat ca actuala legislatie nu permite infiintarea de noi sectii de votare in strainatate, pentrul cel de-al doilea tur la prezidentiale, insa au fost facute cateva propuneri la Biroul Electoral Central pentru a se remedia aceasta.

Noul ministru de Externe, la Sinteza zilei. Teodor Melescanu, despre cei care nu au putut vota: Sub 200 de mii de voturi

Circa 200. 000 de romani nu au putut vota in primul tur al alegerilor prezidentiale, a estimat, luni, noul ministru de Externe Teodor Melescanu, invitat la la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Principalele.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a noului ministru de Externe: Teodor Melescanu depune juramantul la ora 17:30

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numite al lui Teodor Melescanu in functia de ministru al Afacerilor Externe, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Ponta a gasit inlocuitor pentru Corlatean. Teodor Melescanu, propus ca ministru al Afacerilor Externe

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa demisia lui Titus Corlatean de la Ministerul Afacerilor Externe, ca i-a transmis presedintelui Traian Basescu nominalizarea lui Teodor Melescanu pentru postul de ministru al MAE.

Teodor Melescanu: Vom trimite numarul maxim de stampile si cabine, adica sapte in fiecare sectie. Din punctul de vedere al MAE nu este posibila suplimentarea sectiilor

Noul ministru de Externe, Teodor Melescanu a prezentat, marti, masurile propuse de MAE Biroului Electoral Central, in vederea fluidizarii votului din diaspora la turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )