Libnet.ro
UNICEF

05:45

Theresa May alerga in directia gresita in timpul atacului terorist din Londra. Cum a fost salvat premierul (VIDEO)

B1 B1,
Theresa May alerga in directia gresita in timpul atacului terorist din Londra. Cum a fost salvat premierul (VIDEO)

Theresa May, premierul Marii Britanii, a aparut intr-o filmare realizata in timpul atacului terorist din Londra, pe cand era evacuata din Parlament. in inregistrarea video se poate obs. continuă pe B1

Theresa May, detalii suplimentare despre autorul atacului terorist din Londra: Barbatul a fost cercetat in trecut de serviciile secrete (VIDEO)

Premierul britanic Theresa May a oferit joi detalii suplimentare despre autorul atacului terorist de miercuri din apropriere de Parlamentului britanic, intr-o discurs sustinut in Parlament. Seful.

Presedintele Iohannis a discutat, joi, la telefon, cu premierul britanic, Theresa May. Seful statului a condamnat ferm atacul terorist din Londra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, joi, cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Theresa May, cu care a discutat despre atacul terorist de la Londra.

Klaus Iohannis a vorbit cu Theresa May despre atacul terorist de miercuri din Londra: Premierul britanic si-a exprimat regretele sale puternice pentru ranirea celor doi cetateni romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May in contextul atacului terorist de miercuri ce a avut loc in aproprierea Parlamentului de la.

FOTO + VIDEO. Premierul Theresa May se afla in cladirea Parlamentului, atunci cand autorul atacului de la Londra a injunghiat un politist. Ea a fost escortata de urgenta la masina sa, situata la nici 100 de metri de locul in care a fost impuscat Khalid Ma

In timp ce atacul terorist de la Londra era in desfasurare, premierul britanic Theresa May era scoasa de urgenta din cladirea Parlamentului. in acest timp, juhadistul Khalid Masood se afla la nici 100 de metri mai departe .

Theresa May condamna atacul terorist bolnav si depravat comis la Londra: Orice tentativa de a invinge valorile prin violenta este sortita esecului

Premierul britanic Theresa May a confirmat miercuri ca in cazul atacului de la Londra, pe care l-a calificat drept bolnav si depravat, exista un singur autor si ca nivelul de amenintare.

Atacul de la Londra. Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu premierul britanic Theresa May

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o convorbire telefonica cu Theresa May, premierul Marii Britanii, dupa ce doi cetateni romani au fost raniti ieri in atentatul terorist de la Londra, soldat cu cel putin cinci morti si 40 de raniti.

VIDEO. Premierul Theresa May: Atacatorul era nascut in Marea Britanie, cercetat de MI 5 pentru cazuri de violenta extremista. in acest moment, nu era in vizorul politiei

Atacatorul era nascut in Marea Britanie, fiind cercetat de MI5 pentru fapte de violenta extremista, a declarat, joi, premierul Marii Britanii, Theresa May. Sefa Executivului britanic a mai adaugat faptul ca, in aceste momente, suspectul nu se afla in vizorul politiei.

FOTO. Britanicii depun flori pe Podul Westminster in memoria victimelor atacului terorist de la Parlament

Englezii au depus flori, joi, pe Podul Westminster si la Memorialul National al Politiei din Londra, ca un omagiu fata de victimele atacului terorist care s-a produs miercuri in capitala Regatului Unit.

Gest TERIFIANT la Londra: Un barbat si-a facut un selfie cu victimele atacului terorist (FOTO)

Atacul terorist din Londra a ingrozit si de aceasta o lume intreaga. La un an de la tragedia din Bruxelles, alte vieti au fost curmate intr-un teribil act terorist. in timpul actiunilor.

Politia britanica a dezvaluit numele real al autorului atacului terorist de la Londra

Politia britanica a facut public astazi numele adevarat al autorului atacului de miercuri de la Londra, dupa ce joi l-a mentionat cu numele sau de terorist, Khalid Masood, relateaza CNN. Barbatul, un cetatean britanic in varsta de 52 de ani, se numeste Adrian Russell Ajao si a avut, de-a lungul timpului, mai multe supranume.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )