Libnet.ro
UNICEF

08:45

Theresa May, criticata pentru reducerea numarului de politisti dupa uciderea a doi adolescenti

Hotnews Hotnews,
 Theresa May, criticata pentru reducerea numarului de politisti dupa uciderea a doi adolescenti

Sefa guvernului este considerata responsabila pentru cresterea criminalitatii in Regatul Unit dupa o scadere semnificativa a bugetului politiei in timpul mandatului sau de ministru de Interne, potrivit Le Figaro, citat de Rador. continuă pe Hotnews

THERESA MAY AVERTIZEAZA CA DACA SE VA RESPINGE ACORDUL BREXITULUI: Marea Britanie risca sa nu mai paraseasca Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului saptamana viitoare nimeni nu stie ce se va intampla si ca Marea Britanie s-ar putea sa nu mai paraseasca UE deloc, scrie The Independent.

Theresa May, despre Brexit: S-ar putea ca Marea Britanie sa nu mai paraseasca niciodata Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a avertizat vineri ca Brexit-ul s-ar putea sa nu mai aiba loc niciodata daca parlamentarii resping acordul sau privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, relateaza Bloomberg.

INTR-UN DISCURS IN FATA MUNCITORILOR, Theresa May exercita presiuni asupra UE

Premierul britanic Theresa May a execitat astazi presiuni asupra Bruxellesului, in vederea unei iesiri din impas a negocierilor cu privire la Brexit, printr-un vot crucial, prevazut saptamana viitoare, asupra acordului retragerii, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )