Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tolontan: Sper ca retinerea directoarei Hexi Pharma sa nu aiba legatura cu CSAT-ul. Avem incredere in institutii in masura in care cetatenii si media pun presiunea asupra lor (VIDEO)

B1 B1,
Tolontan: Sper ca retinerea directoarei Hexi Pharma sa nu aiba legatura cu CSAT-ul. Avem incredere in institutii in masura in care cetatenii si media pun presiunea asupra lor (VIDEO)

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, a fost retinuta in dosarul dezinfectantilor diluati si va fi prezentata sambata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Jurnalistul Catalin. continuă pe B1

Tolontan, despre declaratiile directorului Hexi Pharma: A raspuns ceea ce a putut sa raspunda. Traim intr-o tara libera, in care ne putem informa publicul in continuare (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Acuzata ca ar fi mituit.

Catalin Tolontan, amanunte despre ancheta Hexi Pharma. Rabdare, vor veni lamuriri in urmatoarele zile

Jurnalistul Catalin Tolontan a vorbit, joi, la Subiectiv, despre relatia sa cu Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea. Aceasta a dat de inteles in mai multe randuri ca ea ar.

Catalin Tolontan: Ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elita, a esuat in a-si indeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvaluiri socante ale jurnalistului Catalin Tolontan. SPP a esuat in protejarea demnitarilor. Pentru ambulanta presedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

REVISTA BLOGURILOR: Se stia ca produsele Hexi Pharma sunt slabe

Hexi Pharma avea o metoda sigura pentru a castiga licitatiile, sustine Catalin Tolontan.

Ancheteaza sau nu DNA coruptia din cazul Hexi Pharma? Primele precizari oficiale, facute la solicitarea B1 TV: in acest moment, nu exista date care sa faca obiectul unei comunicari publice

Dupa dovezile zdrobitoare scoase la iveala de Catalin Tolontan in privinta faptelor de coruptie de la Hexi Pharma, DNA ia primele masuri. intr-un comunicat, procurorii anticoruptie anunta ca vor pu.

Flori Dinu a fost retinuta pentru 24 de ore. Directoarea Hexi Pharma este acuzata de 128 de infractiuni

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, a fost ridicata de politisti, vineri, si dusa la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiata in calitate de suspect in dosarul dezinfectantilor. Ulterior, Parchetul a dispus retinerea sa pentru 24 de ore, urmand ca procurorii sa ceara sambata masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )