Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Erdmann, desemnat de FIPRESCI cel mai bun film al anului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Toni Erdmann, desemnat de FIPRESCI cel mai bun film al anului VIDEO

Toni Erdmann, in regia lui Maren Ade, coprodus de Ada Solomon, a fost desemnat drept cel mai bun film al anului de catre Federatia Internationala a Criticilor de Film FIPRESCI). Premiul ii va inmanat regizoarei Maren Ade in cadrul galei de deschidere a festivalului de film de la San Sebastian Spania), pe 16 septembrie. Este pentru prima data cand aceasta distinctie va merge catre o productie regizata de o femeie. continuă pe Adevărul

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

Cel mai bun Galaxy Note 7 e un mit chiar si pentru piata din China

Samsung Galaxy Note 7 e un telefon foarte bun, cu hardware de varf pentru Android. Totusi, existau zvonuri ca poate fi si mai bun.

Diaconu, despre posibila intrare a lui Ponta in PRU: Alaturi de cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania de la I.C. Bratianu incoace, vom da sansa romanilor sa aleaga o alternativa buna pentru tara (VIDEO)

Bogdan Diaconu vrea sa invie USL! Presedintele Partidului Romania Unita a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare de infiintare a grupului parlamentar Uniunea.

Pentru BCR, cel mai bun moment de cumparat aurul este... tot timpul

BCR a anuntat, pe 24 august, ca a tranzactionat 3 tone de aur in cei 8 ani de cand a inceput sa ofere metalul galben pentru clientii de private banking pentru populatie abia de la sfarsitul lui 2013, lingouri si monede).

Plus de 28,47% pentru Boromir Prod Buzau

Actiunile Boromir Prod Buzau SPCU) s-au apreciat cu 28,47%, in perioada 19-26 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, topul fiind completat de Mecanica Fina +16%) si Vrancart +11,42%).

5 situatii in care sexul se dovedeste cel mai bun leac: de ce sunt barbatii mai avantajati decat femeile atunci cand au orgasm

O stare de spirit mai buna, o inima sanatoasa si un somn mai linistit, iata numai cateva dintre efectele benefice ale unei vieti sexuale regulate.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )