Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 arme ciudate din istoria omenirii

Adevărul Adevărul,
Top 10 arme ciudate din istoria omenirii

Razboiul a facut si va face mereu parte din indeletnicirile de baza ale omului, care si-a folosit inventivitatea si in domeniul armelor. Folosindu-se de toate resursele de care dispuneau, oamenii au creat unelte care sa zdrobeasca, loveasca, nimiceasca. continuă pe Adevărul

VIDEO Top 10 actori care au aparut postum in filme

Industria de film de la Hollywood a pierdut anul acesta doi dintre cei mai indragiti actori, James Gandolfini si Cory Monteith. Chiar daca cei doi sunt mult mai cunoscuti pentru rolurile lor din seriale de televiziune, Gandolfini in rolul lui Tony Soprano din serialul Clanul Soprano si Monteith in rolul lui Finn Hudson din serialul Glee, fiecare va aparea in filme ce vor fi lansate pe piata abia anul viitor.

Google a publicat TOP 10 cele mai proaste idei pentru PAROLE

Cel mai bun prieten al omului face o treaba perfecta cand vine vorba de protectia casei. Dar se pare ca tot cel mai bun prieten al omului este si cea mai proasta alegere cand vine vorba de protectie datelor din .

FOTO Top 10 cele mai frumoase parcuri urbane din lume.

Parcurile urbane sunt locuri de relaxare si distractie atat pentru rezidentii oraselor, cat si pentru turistii veniti in vacante. De altfel, multe din ele s-au transformat de-a lungul timpului in obiective turistice importante. Editia online a prestigioasei publicatii germane Focus a intocmit un top al celor mai frumoase zece parcuri din orasele lumii. Pe primul loc in top se afla Central Park din New York, urmat de Gradina Englezeasca din Munchen, Hyde Park din Londra, Parcul .

Top 10 lucruri pe care sa NU le uiti cand pleci in concediu

Sezonulconcediilore in toi,ceea ceinseamnaca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )