Libnet.ro
UNICEF

14:00

TOP 10 BOLIZI ai Politiei din Dubai, EDITIA 2015. Infractorii, urmariti cu sau Bugatti!

România Liberă România Liberă,
TOP 10 BOLIZI ai Politiei din Dubai, EDITIA 2015. Infractorii, urmariti cu sau Bugatti!

Politia celui mai populat oras din Emiratele Arabe Unite, Dubai, este deja renumita in lume pentru garajul in care se regasesc unele dintre cele mai scumpe masini sport din lume. Colectia de masini, folosita la prinderea infractorilor, continua sa impresioneze si in 2015. continuă pe România Liberă

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,.

MAE: 16 romani sunt in arestul politiei din Budapesta pentru trafic de persoane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri ca Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata ca 16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta si ca sunt cercetati pentru trafic de persoane.

Prima surpriza la US Open. Jucatoare de top 10 mondial eliminata

Turneul de Mare Slem de la Flushing Meadows a debutat, luni, cu o surpriza pe tabloul feminin, acolo unde a 7-a favorita a fost eliminata in trei seturi.

Top 10 bancuri despre coruptie. De ce nu fug maimutele din fata procurorilor DNA si care este cel mai potrivit cadou pentru un vames de ziua lui

Ironia a reprezentat dintotdeuana o modalitate de a taxa faptele de coruptie. Politicienii, magistratii si functionarii publici au fost mereu tinta unor bancuri care fac deliciul cititorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )