Libnet.ro
UNICEF

05:00

Top 10 cele mai populare plaje din lume! Iata unde le gasesti!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai populare plaje din lume! Iata unde le gasesti!

Dupa cum au hotarat cei mai bine de 1 milion de utilizatori ai serviciului Place Pin by Pinterest, se pare ca Australia, California, Hawaii, Grecia, Mexic si Africa de Sud sunt locurile unde poti gasi cele mai frumoase si mai populare plaje din intreaga lume. continuă pe ADPM

TOP: 10 cele mai inteligente orase de pe glob

Pe langa oameni, si orasele au de invatat. Acestea trebuie sa se adapteze noilor provocari sociale si economice, iar cele care reusesc sa se descurce cel mai bine prind un loc in topul anual al celor mai inteligente orase din lume, ICIM -.

FOTO: Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume si cat costa o mancare delicioasa

Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume.

Faze Tari: Insula iubirii fara limite: Barbatii isi schimba sotiile intre ei cand vor; Reactia unor indragostiti dupa ce au fost pozati in timp ce faceau nebunii pe un bloc; Top 10 cele mai dezgustatoare job-uri! Tu ai fi in stare sa faci asa ceva?

Femeia cu par de 1. 000 de lire sterline trage camioane. Incredibil, dar adevarat! Joanna Sawicka, in varsta de 26 de ani, trage cu parul. Pantofii astia costa cat o casa!Ce-ai putea sa-ti cumperi de 244. 500 de euro 1,08 milioane lei)? O vila de lux in Romania, o masina sport ultimul.

Yahoo! cumpara un rival pentru una dintre cele mai populare aplicatii folosite de tineri pentru sexting

De cand a venit la Yahoo!, Marissa Mayer si-a propus sa fortifice compania acolo unde nu avea nimic solid, adica in domeniul aplicatiilor. Cea mai noua achizitie aduce Yahoo! in lupta cu cele mai populare produse ale momentului.

Un miliardar indian detine cea mai scumpa locuinta din lume

Blocul de 27 de etaje detinut de cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, se mentine pe primul loc in topul celor mai scumpe locuinte din lume realizat de revista Forbes si preluat de Business Insider .

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Interzis sa mori sau sa te incrunti: cele mai neobisnuite reguli din lume care iti pot aduce amenda sau chiar pedeapsa cu inchisoarea

Numeroase legi mai putin cunoscute din Statele Unite ale Americii, dar si din Europa si Asia sunt atat de neobisnuite incat starnesc amuzamentul si uimirea la prima vedere.

Faze Tari: Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati; Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87; Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme. Fotomodelul de 290. 000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen.

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )