Libnet.ro
UNICEF

12:45

Top: 5 profesii cu cel mai ridicat risc de apartie a depresiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 5 profesii cu cel mai ridicat risc de apartie a depresiei

Unele profesii predispun la depresie mai mult decat altele, principalele cauze fiind nivelul de stres, numarul de ore de munca si nivelul scazut de control si predictibilitate a activitatii. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea dezvaluie care este cel mai mare risc pentru PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale .

Dragnea: Cel mai mare risc pentru PSD ar fi sa se divizeze in competitia interna pentru prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, referindu-se la posibilitatea organizarii de alegeri preliminare in partid pentru desemnarea prezidentiabilului, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

INTERVIU Oren Hefetz, Google: In 2015, cel mai probabil, traficul mobile va fi mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele. Clientii de publicitate care nu-si incep campaniile macar pe mobil risca sa nu prinda autobuzul

In 2015, cel mai probabil, traficul online pe aparate mobile va fi mult mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele, la nivel global, iar in cele din urma totul va fi digital - si reclamele TV vor fi cumparate digital. Vor disparea repede zilele in care o statie TV iti impinge datele tie, consumator, iar clientii de publicitate vor avea mari dificultati sa prinda autobuzul daca nu vor incepe, macar, in campaniile lor cu platformele mobile - care sunt un prim pas de baza. Asa crede Oren Hefetz, Head of Performance Media pentru piete emergente in cadrul Google, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Romania si Bulgaria, cel mai mic PIB pe cap de locuitor din UE

Bulgaria si Romania au avut, in 2013, cel mai mic PIB pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard PPS) din Uniunea Europeana, potrivit datelor preliminare publicate, miercuri, de Oficiului European de Statistica Eurostat).

Cel mai avangardist regizor de teatru din lume va pune in scena Rinocerii la Craiova

Regizorul Robert Wilson a fost declarat de New York Times cel mai avangardist om de teatru din Statele Unite si chiar din lume. Acesta a fost nominalizatla premiul Pulitzer pentru dramaturgie.

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

Cel mai mare trust de presa din secuime a primit finantari de 2,6 milioane de euro de la companii de stat din Ungaria, prin intermediul unei fundatii - ancheta Transindex.ro

Cel mai important trust de presa din secuime a primit, in ultimii trei ani, finantari de aproximativ 2,6 milioane de euro de la companii maghiare aflate in proprietatea statului, prin intermediul unei fundatii din Ungaria, potrivit unei anchete Transindex. ro. Fundatia respectiva, infiintata de catre firma care editeaza cotidianul Magyar Nemzet, apropiat guvernului Orban, a alocat trustului din Romania - ce editeaza ziare in Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Targu Mures, precum si alte publicatii - aproximativ jumatate din sponsorizarile primite de la companii de stat din Ungaria, arata sursa citata.

Vesti bune pentru Romania! A inregistrat cel mai puternic avans al vanzarilor auto dintre tarile membre UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini, in timp ce Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )