Libnet.ro
UNICEF

09:00

Topul celor mai impresionante statii de metrou din lume: cum arata statia in forma de submarin sau cea de sub raul Huangpu FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai impresionante statii de metrou din lume: cum arata statia in forma de submarin sau cea de sub raul Huangpu FOTO

In tarile civilizate exista statii de metrou care cu usurinta pot fi confundate cu adevarate muzee. Printre cele mai uimitoare sunt statiile de transport sub forma de glob pamantesc, cea inspirata de discursul lui Stalin sau statia de sub raului Huangpu care efecte audio-vizuale uimitoare. continuă pe Adevărul

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale.

Date Eurostat: Locuitorii din Bucuresti in topul celor mai putin satisfacuti de viata in orasele lor

Nivelul de satisfactie fata de viata in capitala era anul trecut sub 90%, in zece state membre ale Uniunii Europene UE), in timp ce in 18 tari membre cel putin noua din zece locuitori su.

Topul celor mai neasigurate judete la risc catastrofic major

Vrancea, Buzau si Prahova sunt judetele cu risc maxim din Romania, fiind foarte expuse la cam tot ce inseamna catastrofa naturala: cutremur, inundatii si alunecari de teren, scrie.

I se spune acul-piton. Cum arata cea mai nebuneasca practica medicala din lume - VIDEO

Inotatorii olimpici au prezentat, recent, publicului larg terapia cu ventuze, recunoscuta pentru imbunatatirea fluxului sanguin. insa exista un alt tip de medicina alternativa care arata mu.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

Cele mai bune FARSE TV din lume, prezentate de Ellen DeGeneres: Cum au trecut prin SPAIMA vietii actorii celebri ai momentului (VIDEO)

Rasul, acest medicament nepretuit este distractiv, gratuit si usor de utilizat, a fost utilizat cu succes si de celebra prezentatoare tv Ellen DeGeneres. Pe pagina de Facebook The Inquisitr a fost postat.

Topul Forbes al celor mai bine platiti artisti hip-hop: cine este singura femeie din lista si cati bani castiga intr-un an Diddy, Jay Z si Dr. Dre

Sean Diddy Combs isi pastreaza pozitia de lider in topul Forbes al celor mai bine platiti artisti hip-hop din ultimul an, cu venituri de 62 de milioane de dolari.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

in ciuda accidentarii, Federer ramanecel mai bine platit tenismen din lume. Cati bani a castigat veteranul in ultimul an

Ajuns la 35 de ani, elvetianul Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in acest sezon competitional.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )