Libnet.ro
UNICEF

09:31

Topul celor mai mari salarii ale expatilor din Romania: americanii conduc detasat clasamentul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari salarii ale expatilor din Romania: americanii conduc detasat clasamentul

Chiar daca Romania nu este neaparat o tara a tuturor posibilitatilor, mii se straini aleg totusi sa lucreze aici, iar unii dintre ei o fac pe salarii la care majoritatea romanilor nici nu ar putea sa viseze. Patru angajati cu cetatenie. continuă pe Wall-Street Ro

Deutsche Bank a pierdut pozitia a treia in topul celor mai mari banci de investitii

Deutsche Bank nu mai face parte din primele trei mari banci de investitii, dupa ce deprecierea euro si masurile de restructurare au facut ca banca germana sa cada pe locul cinci in clasamentul celor mai importanti actori de pe piata de investment banking, informeaza Financial Times.

Topul celor mai urate orase din lume, conform unui portal de turism: locul din Republica Moldova aflat pe lista destinatiilor care nu incanta ochiul

Cu siguranta, in fiecare tara din lume exista localitati unde arhitectura lasa de dorit, orase care nu sunt prietenoase cu oamenii, adevarate centre industriale sau jungle de beton. Aceasta este ideea pe care s-a bazat clasamentul facut de un portal de turism, unde figureaza zece orase mari sau capitale din toata lumea.

Salariile bugetarilor ar putea creste cu 20% in urmatorii patru ani. Profesorii ar putea primi salarii mai mari cu 13%, iar cei din sistemul sanitar cu 11% (VIDEO)

In urmatorii patru ani salariile bugetarilor din Romania ar putea creste cu 20%. Cu toate astea, potrivit proiectului legii salarizarii unitare, aflat inca in dezbatere la Guvern, salariul.

Ce candidati la Primarie sunt favorizati de astre. Dintre toti candidatii, are cele mai mari sanse

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Bucuresti, are cele mai mari sase la castigarea alegerilor, a spus astrologul Cristina Demetrescu, duminica, la emisiunea News Magazine, de la Antena.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Presedintele tarii noastre, domnul Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania, prin care reaminteste ca aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a Romaniei, conform unui comunicat trimis redactiei noastre.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Cat costa biletele la cele mai importante concerte ale verii

Vara lui 2016 se anunta una plina de concerte. Fie ca vorbim despre Enrique Iglesias, Maroon 5, Muse, Rihanna sau Sia, organizatorii promit spectacole cum nu s-au mai vazut in Romania. Preturile sunt pe masura. Cele mai ieftine bilete sunt la concertul britanicilor de la Muse, pe cand la polul opus sunt Rihanna sau Maroon 5.

Panama Papers. Numele celei mai mari banci din Germania, in scandalul paradisurilor fiscale

Panama Papers. Deutsche Bank, prima banca din Germania, a anuntat luni ca i-a ajutat pe unii dintre clientii sai in privinta companiilor din paradisurile fiscale, dar in mod legal, relateaza agentia EFE.

Temperaturi cu 10 grade Celsius mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada din an

Temperaturile vor ajunge la 28 de grade Celsius in anumite regiuni, marti si miercuri. Concret, temperaturile vor fi cu 10 grade Celsius peste cele normale pentru aceasta perioada din an.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )