Libnet.ro
UNICEF

10:15

Topul celor mai valorosi actori de la Hollywood

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai valorosi actori de la Hollywood

Jennifer Lawrence ocupa, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in topul celor mai valorosi actori de la Hollywood, intocmit de editorii site-ului cu specific cinematografic Vulture. continuă pe Adevărul

Billboard a publicat topul celor mai bune formatii si al celor mai bune albume de debut din toate timpurile

Cantareata Adele si formatia The Beatles conduc in topurile Billboard al celor mai bune albume de debut, respectiv al celor mai bune formatii din toate timpurile, potrivit contactmusic. com.

Topul celor mai scumpe greseli la volan. Amenzi maxime pentru erori pe care multi soferi le comit fara sa stie ce risca

Adevarul va prezinta astazi un top al celor mai costisitoare greseli ale conducatorilor auto, abaterile cu care ne lovim frecvent in trafic si pentru care legislatia rutiera prevede amenda maxima.

Tunsoarea bob, reinventata de 11 ori de Jennifer Lawrence

Tunsoarea bob, in 11 stiluri diferite, de 11 ori reinventata de Jennifer Lawrence. Iata 11 exemple oferite de cunoscuta actrita de cum iti poti stiliza parul tuns in acest mod.

Jennifer Lawrence, pictorial pe cal pentru revista Vogue. Ce tinute a purtat

Actrita americana Jennifer Lawrence a pozat pentru numarul din decembrie al revistei Vogue din luna decembrie, calare pe cal, imbracata in rochii marca Dior si Proenza Schouler.

Ce revendicari au rectorii celor mai mari universitati romanesti

Rectorii celor mai mari universitati romanesti au anuntat, sambata, la Alba Iulia, ca vor 6% din PIB pentru educatie, autonomie universitara stabilita prin lege, clasificarea pe categorii a institutiilor de invatamant superior si finantare in functie de aceste categorii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )