Libnet.ro
UNICEF

17:45

Toti cei care au masini diesel nu vor mai gasi piese de schimb: De cand nu vei mai putea sa circuli cu o astfel de masina

B1 B1,
Toti cei care au masini diesel nu vor mai gasi piese de schimb: De cand nu vei mai putea sa circuli cu o astfel de masina

Ministrul Mediului in Germania, Svenja Schulze, nu crede in simpla rezolvare a reducerii emisiilor mari de noxe prin simplul update de soft al masinilor diesel. Oficialul crede ca problema se poate rezolva numai. continuă pe B1

SOFERII cu masini DIESEL vor fi SOCATI: TOTUL a IESIT la IVEALA! Se intampla dupa primele luni de la folosire

O cercetare realizata in anul 2016 de J. Power, o companie americana de analiza si cercetare de piata, aplicata inclusiv autovehicolelor Diesel si care analizeaza problemele intalnite de soferi dupa.

Atentie mare! Ce trebuie sa stie toti cei care vor pleca la mare de 1 mai

Vacanta de 1 Mai din acest an se anunta una destul de complicata. Autostrada Soarelui este in curs de peticire iar patronii hotelurilor si teraselor sunt nervosi pentru ca nu au reusit sa-si gaseasca.

Contractele de inchiriere nu vor mai trebui inregistrate la Fisc

Cei care incaseaza venituri din chirii nu vor mai fi nevoiti sa inregistreze la Fisc contractele de inchiriere, ca pana acum. Tot ce vor trebui sa faca este sa depuna declaratia 212, potrivit unui proiect de modificare a normelor Codului Fiscal.

ANGAJARI iN ARMATA 2018. Ultima sansa pentru cei care vor sa devina subofiteri in Armata Romana

Ministerul Apararii Nationale anunta ca cei care vor sa devina subofiteri in Armata Romana trebuie sa se grabeasca si sa se adreseze birourilor de informare-recrutare din cadrul centrelor militare.

Abilitatea care te poate face sa tastezi mai repede

Cercetatorii de la Universitatea Aalto din Finlanda si Universitatea Cambridge au analizat intr-un test online modul in care 168. 000 de oameni obisnuiesc sa scrie, si au aflat ca cei care au scris cel mai rapid au folosit tehnica rostogolirii, o metoda care presupune apasarea tastei urmatoare inainte de a o elibera pe cea precedenta, scrie BBC.

Klaus Iohannis, despre legea ce permite executarea pedepselor la domiciliu: Probabil unii din cei care au votat cu mult entuziasm se gndesc preventiv ca, dect sa mearga la nchisoare, sa mearga acasa

Presedintele Klaus Iohannis a comentat ironic, joi, in legatura cu adoptarea legii ce permite ca unele persoane sa poata executa pedepsele cu inchisoarea la domiciliu, ca unii dintre cei care au votat cu mult entuziasm probabil se gandesc preventiv ca, decat sa mearga la inchisoare, sa mearga acasa.

Posesorii de masini diesel, loviti in plin de noua decizie: Ce se intampla cu cei care au SUV-uri

Compania Mazda a anuntat ca nu va renunta la dezvoltarea motoarelor diesel, motivand ca acestea sunt apreciate de clientii care vor sa cumpere SUV-uri cu un consum redus si costa mai putin decat sistemele.

De ce nimeni nu mai cumpara masini diesel. Anunt soc: Cand vor fi interzise

Vanzarile de autoturisme cu motor diesel sunt in cadere libera in Germania dupa ce un tribunal german a decis ca autoritatile locale pot interzice accesul vehiculelor diesel vechi. Autoritatea Federala din.

Top-ul celor mai economice masini diesel

Desi scandalul Volkswagen a zdruncinat piata auto, motoarele diesel raman printre cele mai populare din Europa. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati ale motoarelor diesel pe.

Top cele mai economice masini diesel

Motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din masinile vandute utilizand motorina ca si combustibil. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati care au.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )