Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tradeville mizeaza pe constructii: Cel mai bun inceput de an de la criza din 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tradeville mizeaza pe constructii: Cel mai bun inceput de an de la criza din 2008

Piata imobiliara da semne de dezghet, in trimestrul I volumul lucrarilor de constructii majorandu-se cu 12% fata de aceeasi perioada din 2014, iar numarul autorizatiilor de constructie urcand cu 3%, semn ca dezvoltatorii reincep sa investeasca, sunt de. continuă pe Wall-Street Ro

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman. Am facut totul din pasiune

Cel mai bun neurochirurg roman, academicianul Leon Danaila, a devenit cetatean de onoare al municipiului Botosani. Distinctia a venit chiar de ziua lui, cand a implinit 82 de ani. La ceremonie au fost prezenti.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

Cel mai bun antrenament pentru a scapa de celulita. Dureaza doar 10 minute pe zi VIDEO

Celulita se depoziteaza pe corpul femeilor in momentul in care acestea sunt pregatite, in mod natural, sa faca un copil. Celulita reprezinta un depozit de energie stocata ce va fi folosita apoi in timpul sarcinii, sustin.

Google Translate a devenit un serviciu mai bun [VIDEO]

Gratie contributiei milioanelor de utilizatori, cei de la Google au raportat acum imbunatatiri serioase aduse serviciului sau pentru traduceri. Google Translate este unul dintre cele mai folosite site-uriale companiei din Mountain View si cel mai bun serviciu pentru traduceri disponibil in acest moment. Cu toate acestea, dupa cum recunosc chiar si cei din cadrul companiei, [] Google Translate a devenit un serviciu mai bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Plus de 19,45% pentru STK Emergent

Titlurile fondului inchis STK Emergent simbol STK) au urcat cel mai mult la Bursa de Valori Bucuresti, in perioada 19-26 iunie, cu 19,45% raportat la moneda euro.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Ponta: Alesii locali trebuie sa reziste la cel mai grav si brutal atac din istoria democratica

Premierul Victor Ponta l-a felicitat pe vicepresedintele PSD Marian Oprisan, pentru realegerea la conducerea UNCJR si a afirmat ca alesii locali trebuie sa reziste la cel mai grav si brutal atac din istoria demo.

Recordul este oficial. Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, care a efectuat mai multe misiuni pe Statia Spatiala Internationala ISS), este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, depasind vechiul record de 803 zile, 9 ore,.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )