Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traficul rutier inchis luni pe DN1 D intre Urziceni si Mizil din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate

B1 B1,
Traficul rutier inchis luni pe DN1 D intre Urziceni si Mizil din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate

Traficul rutier pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil, va fi inchis, incepand de luni de la ora 12. 00 si pana pe 18 octombrie, din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate, a anuntat. continuă pe B1

Circulatia pe DN 1D va fi inchisa intre Urziceni si Mizil, incepand de luni, din cauza unor lucrari

Traficul rutier pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil, va fi inchis, incepand de luni de la ora 12. 00 si pana in 18 octombrie, din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) citata de news. ro.

Lucrari pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil. Pe ce rute va fi deviat traficul rutier

Traficul rutier va fi dat peste cap in judetul Ialomita din cauza lucrarilor de refacere care vor avea loc pe mai multe portiuni de trecere cu calea ferata. incepand de luni, 9 octombrie, ora 12. 00 si pana miercuri, 18 octombrie, ora 16. 00 se inchide circulatia pe DN 1D, km 40+350.

Traficul rutier din centrul Chisinaului va fi suspendat timp de trei zile

In legatura cu organizarea in Piata Marii Adunari Nationale a sarbatorii Ziua Vinului, de astazi la ora 12. 00 si pana duminica, 8 octombrie, ora 23. 00, va suspendat traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare, in perimetrul strazilor Puskin si Mitropolit Banulescu-Bodoni. Conducatorii auto care traverseaza zona sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera temporara, transmite IPN.

Traficul rutier pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, se desfasoara cu dificultate

Circulatia rutiera pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, se desfasoara ingreunat in cursul acestei dimineti, din cauza viscolului si cetii vizibilitatea fiind redusa semnificativ, potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )