Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu cearta jurnalistii pe Facebook: Eu pledez contra setei de spectaculos

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu cearta jurnalistii pe Facebook: Eu pledez contra setei de spectaculos

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook un mesaj pentru jurnalistii care insinueaza ca el ar apara infractorii. AStfel, fostul sef al statului a subliniat ca nu va declara niciodata ca este impotriva anchetarii de catre procurori a suspectilor de acte de coruptie, dar ca va plea pentru pastrarea demnitatii umane si impotriva spectacolului. continuă pe România Liberă

FOTO. Traian Basescu, pe Facebook: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Nu ma opresc aici, cu toate strigatele nemultumitilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, joi, un nou mesaj pe contul sau de Facebook referitor la aspectele pe care le-a sesizat si despre care a vorbit cu precadere mai ales in ultimele doua saptamani. Criticat vehement de analisti, politicieni si diverse personaje din societatea civila, Traian Basescu a scris ca a investit prea mult si ca a platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cand este vorba de justitie.

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

Traian Basescu, mesaj si pe Facebook: Nu cred in justitia care se face prin zdrobirea cu anticipatie a inculpatului

Dupa ce luni a declarat la un post de televiziune ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat, fostul presedinte Traian Basescu a facut mai multe precizari despre acest subiect pe Facebook.

Traian Basescu: Unii jurnalisti sunt ca delatorii care au fost prinsi furand. Demnitatea, libertatea si dreptul la aparare au fost sacrificate pe altarul spectacolului umilintei

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca exista in spatiul public jurnalisti care se comporta ca delatorii ca au fost prinsi, spunand ca au furat pentru.

Traian Basescu, critici dure in cazul romanului rapit in Burkina Faso: in capul mesei trebuie sa fie ori presedintele, ori premierul. Mare ghinion ca ambii sunt in vacanta

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina personala de Facebook despre cazul romanului rapit, Iulian Ghergut, de o grupare radicala in Burkina Faso, spunand ca orice stat democratic ar trebui sa.

Traian Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Sunt inca multe de facut si acest adevar nu poate fi acoperit cu spectacole televizate sau cu brutalitatea incalcarii drepturilor

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pe pagina personala de Facebook, ca va continua sa se exprime legat de justitie, pentru ca nu doreste ca justitia de azi sa se considere a fi ceea ce a contruit el .

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,.

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul de mita al medicului sirian Mohamad Yassin

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul doctorului Yassin, implicat in eliberarea jurnalistilor romani din Irak. Yassin s-ar fi laudat ca poate interveni la fostul presedinte, la care se referea folosind un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )