Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, confruntare in direct cu Gheorghe Piperea: Presedintii se pricep mai bine la economie decat avocatii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, confruntare in direct cu Gheorghe Piperea: Presedintii se pricep mai bine la economie decat avocatii (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a intervenit telefonic, in emisiunea lui Silviu Manastire, difuzata de B1TV, dupa ce avocatul Gheorghe Piperea a vorbit de un acord cu FMI realizat de guvernul. continuă pe B1

Dragnea anunta ca nu va face alianta cu Traian Basescu

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara ca nu va face alianta cu presedintele PMP, Traian Basescu, in perspectiva alegerilor parlamentare, potrivit Agerpres.

Traian Basescu il ataca pe Dacian Ciolos: Nu i-a fost prea greu sa faca rectificarea bugetara. Zero absorbtie fonduri europene, zero proiecte de autostrazi sau cai ferate modernizate

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Dacian Ciolos. Fostul presedinte il critica pe seful Guvernului dupa rectificarea bugetara. Basescu aminteste ca actualul executiv a avut absortie zero a.

Traian Basescu castiga 500.000 de euro din fuziunea cu UNPR

Traian Basescu castiga jumatate de milion de euro din fuziunea cu UNPR. DCnews. ro scrie ca sediile UNPR nu sunt la fel de valoroase pentru PMP-ul lui Basescu ca subventia de stat. Banii primiti de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )