Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu il ataca pe Dacian Ciolos: Nu i-a fost prea greu sa faca rectificarea bugetara. Zero absorbtie fonduri europene, zero proiecte de autostrazi sau cai ferate modernizate

B1 B1,
Traian Basescu il ataca pe Dacian Ciolos: Nu i-a fost prea greu sa faca rectificarea bugetara. Zero absorbtie fonduri europene, zero proiecte de autostrazi sau cai ferate modernizate

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Dacian Ciolos. Fostul presedinte il critica pe seful Guvernului dupa rectificarea bugetara. Basescu aminteste ca actualul executiv a avut absortie zero a. continuă pe B1

Basescu: Nu veti mai gasi un alt Emil Boc! Lui Dacian Ciolos nu i-a fost prea greu sa faca rectificarea bugetara

Basescu: Nu veti mai gasi un alt Emil Boc! Lui Dacian Ciolos nu i-a fost prea greu sa faca rectificarea bugetara .

Raspunsul lui Traian Basescu la motiunea PSD impotriva Guvernului Ciolos

Traian Basescu a declarat pentru PSnews. ro ca nu va sprijini motiunea de cenzura a PSD, care ar putea fi depusa in luna septembrie impotriva Guvernului condus de Dacian Ciolos, afirmand ca PMP.

Dacian Ciolos ii felicita pe sportivii romani care au obtinut primele medalii la Jocurile Olimpice de la Rio: Orice performanta de asemenea anvengura ne uneste si ne bucura

Premierul Dacian Ciolos a postat sambata un mesaj pe Facebook in care isi exprima aprecierea pentru sportivii care au obtinut primele medalii pentru Romania la editia din acest an a Jocuril.

Dacian Ciolos, despre victoriile sportivilor romani la Rio: Putem avea rezultate impresionante cand muncim cot la cot in aceeasi directie

Premierul Dacian Ciolos a felicitat, sambata, echipele de spada feminin si de tenis masculin, pentru reusitele lor la Jocurile Olimpice de la Rio.

Scenariu bomba: Dacian Ciolos, in partidul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Scenariu bomba lansat de Robert Turcescu. Potrivit fostului jurnalist, premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze la toamna! Nu din partea PNL, asa cum se vehicula, ci din partea formatiunii lui Nicusor.

Dacian Ciolos, reactie la reportajul Sky News: Este inadmisibil! Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a avut o reactie publica despre materialul Sky News care prezenta traficanti de arme din Romania. Seful guvernului a declarat ca este inadmisibil ca o tara sa fie.

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme.

100 de minute: Nicusor Dan, despre o candidatura a lui Dacian Ciolos pe listele USB-USR

Presedintele USR Nicusor Dan a comentat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, declaratiile facute de Robert Turcescu privind o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos pe.

INTERVIU Liviu Dragnea ii da ultimatum lui Dacian Ciolos: Daca recunoaste ca a gresit, s-ar putea sa mai fie o sansa de discutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis premierului Dacian Ciolos, la Adevarul Live, ca va renunta la depunerea unei motiuni de cenzura doar daca va recunoaste ca a gresit in scandalul impozitarii veteranilor, desi vina apartine Guvernului Ponta.

Traian Basescu castiga 500.000 de euro din fuziunea cu UNPR

Traian Basescu castiga jumatate de milion de euro din fuziunea cu UNPR. DCnews. ro scrie ca sediile UNPR nu sunt la fel de valoroase pentru PMP-ul lui Basescu ca subventia de stat. Banii primiti de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )