Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu: Nu am construit un stat perfect, dar am construit un stat pe care nu v-ati mai putut urina

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Nu am construit un stat perfect, dar am construit un stat pe care nu v-ati mai putut urina

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris vineri seara un mesaj pe Facebook catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, subliniind ca eu imi asum bunele si relele mandatelor mele. Basescu a mai spus ca nu s-a folosit niciodata de institutiile politice in lupta politica si i-a recomandat sefului Senatului sa nu distruga ce s-a construit. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Nu am construit un stat perfect dar am construit un stat pe care nu v-ati mai putut urina

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris vineri seara un mesaj pe Facebook catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, subliniind ca eu imi asum bunele si relele mandatelor mele. Basescu a mai spus ca nu s-a folosit niciodata de institutiile politice in lupta politica si i-a recomandat sefului Senatului sa nu distruga ce s-a construit.

De ce a fost achitat ginerele lui Traian Basescu

Convorbirile dintre avocatul Radu Pricop si Sergiu Lucinschi erau recomandari si consultatii juridice generice, au explicat magistratii care l-au achitat pe ginerele lui Traian Basescu. Unul din motivele pentru care Lucinschi Jr. a fost condamnat cu suspendare este acela ca tatal sau a fost presedintele Republicii Moldova.

Femeia gratiata de Traian Basescu, condamnata din nou. Facea parte dintr-un grup de infractori care furau din casele batranilor

Garofita Mocanu a fost gratiata in anul 2014 de presedintele Traian Basescu, decizia avand la baza motive umanitare. Femeia facea parte dintr-un grup de infractori care furau de la persoanele batrane.

Scandal in direct. Traian Basescu, dezlantuit la adresa presei: Este batalia dintre doua tabere. Politicul si magistratii vor sa detina puterea(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie extrem de virulenta in contextul modificarilor care au loc in aceste zile la legile justitiei. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Igor Dodon: Daca aveam competentele necesare, Traian Basescu era declarat persona non grata demult

Presedintele Igor Dodon sustine ca nu e de ajuns ca fostului lider de la Cotroceni Traian Basescu sa-i fie doar retrasa cetatenia moldoveneasca, este necesar ca oficialul roman sa fie declarat si persona non grata. Seful statului a mentionat ca acest lucru demult s-ar fi produs, daca ar fi voia sa.

Femeia gratiata in 2014 de Traian Basescu, condamnata din nou pentru furt

Femeia gratiatain 2014de Traian Basescu, din motive umanitare, a fost condamnatade Tribunalul Constanta pentru furt. Garofita Mocanu, dar si alte persoane, ar fi actionat prin me.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )