Libnet.ro
UNICEF

21:46

Traian Basescu a criticat Parlamentul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu a criticat Parlamentul

Presedintele Traian Basescu a adus critici la adresa Parlamentului Romaniei, mentionand ca majoritatea parlamentara a refuzat, din nou, sa lase justitia libera, in conditiile in care Parlamentul Romaniei este acuzat in raportul Uniunii Europene care vizeaza actele de coruptie si care se refera la toate cele 28 de state, dar la noi in mod special este mentionat Parlamentul ca o institutie care impiedica independenta justitiei, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Traian Basescu: OUG de reducere a certificatelor verzi e in vigoare si produce efecte. Afirmatia premierului ca ordonanta e blocata ori e minciuna ori proba incompetentei, ori ambele

Presedintele Traian Basescu aratat miercuri ca Ordonanta de Urgenta 57/2013 de reducere a certificatelor verzi este in vigoare si produce efecte, subliniind ca presedintele nu poate bloca ordonante de urgenta. Seful statului a catalogat afirmatia premierului potrivit careia ordonanta a fost blocata de presedintie drept minciuna ori proba incompetentei, ori ambele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana. Guvernul sustine ca presedintele minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Traian Basescu: Moscova trebuie sa recunoasca autoritatile legitime de la Kiev ca unic partener de dialog, pentru a evita repetarea scenariului Transnistria/ Aparitia unui nou conflict inghetat, in Crimeea, va accentua instabilitatea regionala

Este imperativ ca Moscova sa recunoasca autoritatile legitime de la Kiev, ca unic partener de dialog, pentru a fi evitata repetarea scenariului Transnistria, in care autoritatile autoproclamate de la Tiraspol au fost recunoscute ca partener de dialog in solutionarea conflictului, a declarat presedintele Traian Basescu miercuri. Totodata, seful statului a precizat ca Romania considera ilegitima initiativa Parlamentului din Crimeea de a adopta o declaratie de independenta fata de Ucraina.

Victor Ponta: Vom emite OUG daca Traian Basescu refuza sa promulge legea privind certificatele verzi

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care presedintele Traian Basescu va refuza sa promulge legea privind certificatele verzi, atunci Guvernul va emite o.

Masura URGENTA pe care Traian Basescu vrea sa o ia impotriva Ungariei

Presedintele Traian Basescu vrea sa propuna in regim de urgenta in CSAT interzicerea partidului extremist Jobbik in Romania. Seful statului spune ca Jobbik este o formatiune de care ii este rusine si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )