Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu a dat cu subsemnatul pentru Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a dat cu subsemnatul pentru Elena Udrea

Traian Basescu i-a mai dat astazi o mana de ajutor favoritei sale. Presedintele a mers in Parcul Herastrau unde s-a intalnit cu echipa Partidului Miscarea Populara, care strange semnaturi pentru candidatura. continuă pe Antena3

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru.

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru.

100 de minute: Suspendarile lui Traian Basescu, urmate de dosare pentru Dan Voiculescu

Traian Basescu l-a vazut mereu pe Dan Voiculescu ca adversarul numarul 1. Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute cateva dintre cele mai stranii coincidente care au.

VIDEO Teodor Melescanu sustine ca Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuali ofiteri sub acoperire printre ministri, dar nu i-a dat informatiile din cauza legislatiei

Seful SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuala existenta a unor ofiteri sub acoperire in randul ministrilor, adaugand ca nu i-a da presedintelui aceste detalii din cauza legislatiei care interzice divulgarea acestor secrete.

Elena Udrea: Multumesc presedintelui pentru semnatura de sustinere. Luni imi voi depune candidatura la BEC

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a multumit, duminica, sefului statului pentru semnatura pe care acesta i-a acordat-o pentru sustinerea la alegerile prezidentiale, adaugand ca acum se simte pregatita sa.

Elena Udrea: Ponta isi face o lansare ca in Coreea de Nord

Aflata in Bistrita la un targ de produse traditionale, Elena Udrea a declarat ca a plecat din Capitala pentru ca orasul este ocupat de PSD-istii veniti la lansarea candidaturii lui Victor Ponta.

Elena Udrea, despre lansarea lui Ponta la prezidentiale: Se lanseaza precum liderul nord-coreean. Sa ai asa o lansare arata dispretul fata de oameni

Elena Udrea a afirmat, sambata, la Bistrita, ca Victor Ponta a blocat strazile pentru lansarea candidaturii la prezidentiale, iar cei 70. 000 de oameni adusi pe Arena Nationala vor fi nevoiti sa ii.

Elena Udrea respinge informatiile din investigatia HotNews.ro - RISE Project privind contractul de 20 de milioane euro obtinut de firmele lui Sebastian Ghita pe vremea cand ea era ministru

Presedintele PMP Elena Udrea a respins vineri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, informatiile din investigatia HotNews. ro - RISE Project 'Cum au castigat firmele lui Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat Asesoft. Ce legatura are contractul cu Elena Udrea', afirmand ca sunt acuzatii nefondate pe altceva decat pe conspiratii proprii. Udrea preia pe pagina sa investigatia, respingand totodata faptul ca aceasta nu este preluata in alta parte din cauza blocajului mediatic prin care si eu as fi favorizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )