Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Traian Basescu: Va garantez ca nu a existat o interventie de a mea in cazul lui Sandu Anghel / Intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele, aleg consolidarea justitiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Va garantez ca nu a existat o interventie de a mea in cazul lui Sandu Anghel / Intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele, aleg consolidarea justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca intre justitie si fratele sau, Mircea, implicat intr-un scandal de santaj legat de interlopul Bercea Mondial, va alege justitia. Seful statului a afirmat ca il acuza pe fratele sau pentru anturajul in care a intrat dar acesta este major, este responsabil pentru faptele lui si va trebui sa raspunda in fata legii daca este vinovat. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre fratele sau: Daca a savarsit ceva ilegal, va trebui sa raspunda, ca orice cetatean al Romaniei

Update 13:43 Basescu: Niciodata nu am discutat cu fratele meu despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procese Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu a discutat niciodata cu fratele domniei sale, Mircea, despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procesele acestuia, facand apel la politistii, procurorii si judecatorii implicati in cazul condamnarii lui Anghel sa publice orice eventuala interventie a sefului statului in decizia justitiei.

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

Bogdan Oprea: SRI nu l-a informat pe Traian Basescu legat de cazul fratelui sau, pentru ca nu e o problema de securitate nationala

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a afirmat, joi, ca Serviciul Roman de Informatii nu l-a informat pe presedintele Traian Basescu cu privire la scandalul in care sunt.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

Iohannis: Unificarea dreptei se face fara Traian Basescu

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Buzau, ca unificarea dreptei consta in alianta dintre PNL si PDL, nicidecum cu PMP, si ca unificarea nu se face nici cu Traian Basescu, nici impotriva lui Traian Basescu, dar se face fara Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Traian Basescu reactioneaza dupa scandalul cu Bercea Mondial. Declaratie de presa la 13.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 13. 30, la Palatul Cotroceni. Reactia presedintelui vine imediat dupa ce Antena 3 a prezentat miercuri seara mai multe stenograme in care numele presedintelui aparea in scandalul dintre Bercea Mondial si Mircea Basescu.

Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului

Presedintele Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea.

Traian Basescu si Victor Ponta fata in fata cu justitia. Cum a reactionat fiecare in cateva momente-cheie

Cei mai importanti politicieni din Romania, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, au avut diferite reactii fata de justitie, in contextul anchetarii sau condamnarii unor apropiati, parteneri politici, colegi de partid. Adversari politici, cei doi au ajuns la o intelegere unul cu celalalt intr-o imprejurare importanta pentru mersul justitiei in Romania: numirea sefilor parchetelor.

in ce anturaj se invarte presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, ca regreta faptul ca fratele sau s-a implicat intr-un astfel de anturaj, facand referire la relatiile acestuia cu familia lui Bercea Mondial, insa nu de putine ori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )