Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu, invitatul lui Sabin Orcan la emisiunea X-press. Interviu exploziv despre lacunele sistemului judiciar - Emisiune completa (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, invitatul lui Sabin Orcan la emisiunea X-press. Interviu exploziv despre lacunele sistemului judiciar - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, luni, in emisiunea X-press difuzata de B1Tv, unde a vorbit cu jurnalistii Sabin Orcan si Ion Cristoiu despre justitie, politica externa, problemele pe care. continuă pe B1

Ora 19:00 - Fostul presedinte Traian Basescu este invitatul jurnalistului Sabin Orcan, exclusiv pe B1 TV

Cine si mai ales cum mai face Opozitie in Romania? Cine apara statul de drept de excesele justitiei independente? Si care ar trebui sa fie obiectivele externe ale Romaniei, in contextul conflictului armat de.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu are cel putin cinci beneficiari cinstiti pe care s-a putut baza. Iata, mai jos, o lista cu beneficiarii lui Traian Basescu, prezentati duminica, la emisiunea.

Sinteza Zilei. Traian Basescu ataca justitia independenta

Mai multe fragmente din interviul acordat de Traian Basescu unui post de televiziune au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Fostul presedinte a declarat ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi.

Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Nu se fac intre ei a spus Radu Tudor, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, vorbind despre posibilitatea ca Traian Basescu sa ajunga in fata justitiei. Cred ca pentru Basescu nu e nevoie de o consultare, e.

Traian Basescu: Rusia nu se va opri pana nu cucereste sudul Ucrainei si Gurile Dunarii. Vor fi stapanii Marii Negre (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, invitat la emisiunea X-press, difuzata de B1Tv, despre situatia critica in care se afla regiunea de langa Romania, explicand ca Rusia nu se va opri pan.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )