Libnet.ro
UNICEF

09:31

Traian Basescu, mesaj inaintea inceperii anului scolar: Nu putem vorbi de democratie consolidata fara educatie de calitate

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj inaintea inceperii anului scolar: Nu putem vorbi de democratie consolidata fara educatie de calitate

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia deschiderii noului an scolar, in care afirma ca nu se poate vorbi despre democratie consolidata fara educatie de calitate. Stimati. continuă pe B1

Vaslui: 500 de posturi din invatamant, NEOCUPATE cu cateva zile inaintea inceperii scolii.

Aproape 500 de posturi din invatamant sunt neocupate in Vaslui, cu trei zile inaintea inceperii noului an scolar, transmite Mediafax. Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Vaslui, un numar de 497 de catedre in invatamant, din care 200 complete, sunt neocupate in judetul Vaslui, dupa ce sefii invatamantului vasluian nu au reusit sa gaseasca profesori, invatatori sau educatori in urma numeroaselor sedinte organizate in ultima luna. Cu toate acestea, conducerea ISJ sustine ca noul an .

Traian Basescu: Sa participam ori de cate ori putem la ceremoniile care-l comemoreaza pe Avram Iancu

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, la Tebea, un apel catre oameni sa participe ori de cate ori pot la ceremoniile care il comemoreaza pe Avram Iancu, deoarece acesta a luptat pentru iesirea din.

Traian Basescu le multumeste pompierilor romani pentru eroism.

Presedintele Traian Basescu, a transmis vineri, un mesaj de multumire pompierilor romani, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania. Citeste si Victor Ponta felicita pompierii romani Va prezentam textul mesajului: Astazi sarbatorim Ziua Pompierilor din Romania si, in acelasi timp, comemoram sacrificiul pe care Compania de Pompieri din Bucuresti l-a facut, in urma cu 165 de ani, in timpul luptelor eroice pentru apararea libertatii nationale purtate de pompieri in Dealul Spirii din Capitala.

Ponta participa la deschiderea anului scolar la un colegiu din Targu-Jiu.

Primul-ministru Victor Ponta participa la deschiderea anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu. Numarul elevilor care incep anul scolar 2013 - 2014 in Capitala a crescut cu aproape 5. 000, ajungand la 241. 930, acestia fiind inscrisi in peste 400 de unitati de invatamant de stat. In anul scolar 2013 - 2014 vor functiona 425 de unitati de invatamant, dintre care 406 in invatamantul de masa si 19 in invatamantul special.

Unde va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent maine, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

UPDATE Presedintele Traian Basescu, huiduit la Tebea

UPDATE 12:25 - Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de mai multi participanti la Serbarile Nationale de la Tebea. -----------------Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile.

Traian Basescu a facut o baie de multime, dar a fost si huiduit la Tebea.

Presedintele Traian Basescu facut o baie de multime, duminica, la Tebea, el fotografiindu-se si vorbind cu oamenii, dar a fost si huiduit de unele persoane, transmite Mediafax. Traian Basescu a ajuns, duminica, in Hunedoara, unde a participat la Serbarile nationale Tebea 2013, dedicate memoriei lui Avram Iancu, inmormantat in cimitirul din localitate. Dupa depunerea de coroane, seful statului a mers, alaturi de sotia sa, Maria, in zona unde era amenajat un targ, unde s-a fotografiat cu .

UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 11:42 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )