Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactie: Vodafone Group plateste 72,8 mil. de euro pentru trei sferturi din Hellas Online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactie: Vodafone Group plateste 72,8 mil. de euro pentru trei sferturi din Hellas Online

Grupul Vodafone va cumpara 72,7% din actiunile furnizorului grec de servicii de internet Hellas Online, in schimbul a 72,7 milioane de euro, de la Intracom Group si fondul de investitii World Equities Investments Holdings, a anuntat luni grupul britanic. continuă pe Wall-Street Ro

Vodafone Group va prelua 73% din actiunile companiei Hellas Online pentru 72,7 milioane euro

Vodafone Group a anuntat, luni, ca va achizitiona 72,7% din actiunile furnizorului grec de servicii de internet Hellas Online, in schimbul a 72,7 milioane de euro, de la Intracom Group si fondul de.

Konieczny, FP: Cu acordul ASF, sigur facem noi rascumparari anul acesta. Fondul ar putea sa cumpere actiuni de 380 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) va lansa pe finalul anului un nou program de rascumparari de pana la 8% din propriile actiuni, care, avand in vedere cotatiile actuale, valoreaza 869 mil. lei 384,5 mil. euro). Pentru a demara noul program Fondul mai are.

Investitorii au realizat in 15 minute deal-uri cu actiuni de 23,6 mil. euro, inclusiv FP si Petrom

Sase pachete de actiuni Fondul Proprietatea FP), OMV Petrom SNP), Banca Transilvania TLV), BRD Groupe Societe Generale BRD) si Romgaz SNG), in valoare de 103,6 milioane de lei 23,6 milioane de euro), au fost transferate luni pe bursa, prin.

CNADNR cauta constructor pentru finalizarea centurii Tecuci, proiect estimat la 19 mil. euro

CNADNR cauta constructori pentru finalizarea centurii Tecuci judetul Galati), dupa ce a reziliat anul trecut contractul incheiat cu firma portugheza Soares da Costa, si estimeaza ca lucrarile vor costa pana la 83,9 milioane lei 19 milioane euro), cu.

Angela Merkel vrea un fond de 500 mil. euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )