Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei invatatoare din Timisoara au fost testate pozitiv cu SARS-Cov-2. Elevii vor incepe scoala on-line

Adevărul Adevărul,
Trei invatatoare din Timisoara au fost testate pozitiv cu SARS-Cov-2. Elevii vor incepe scoala on-line

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 19 din Timisoara vor incepe cursurile in sali de abia in 29 septembrie, deoarece trei cadre didactice au fost testate pozitiv cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Un nou focar de COVID-19 in Prahova. Zece persoane au fost testate pozitiv pentru SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost descoperit in judetul Prahova. Un numar de 10 persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2 la un centru pentru ingrijirea persoanelor adulte din Baicoi,.

Trei scoli si o cresa din Capitala, inchise dupa ce cadrele didactice au fost depistate pozitiv la testul anti-COVID

Trei scoli si o cresa din Capitala au fost inchise cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar, dupa ce cativa angajati au fost depistati pozitiv. Unitatile de invatamant au fost inchise pentru 14 zile, interval in care se vor lua masuri de igienizare, iar o ancheta epidemiologica a fost demarata in fiecare situatie.

Nicolae Robu va afla cu trei zile inainte de alegeri daca va fi judecat in dosarul caselor nationalizate din Timisoara. A fost sesizata si Curtea Constitutionala

Curtea de Apel Timisoara a sesiseaza Curtea Constitutionala la cererea primarului Nicolae Robu si a fostului primar Gheorghe Ciuhandu, trimisi in judecata de DNA. Judecatorii Curtii de Apel au respins cererea de suspendare a judecarii dosarului in camera preliminara.

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Un angajat a fost depistat pozitiv

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, informeaza institutia printr-un comunicat. Un angajat al Ministerului Sanatatii, infectat cu COVID.

Marius Tuca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Jurnalistul Marius Tuca, moderator al emisiunii Marius Tuca Show de pe Aleph News, a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, anunta postul de televiziune detinut de Adrian Sarbu. in ultima sa emisiune, Tuca l-a avut invitat pe doctorul Streinu Cercel, acesta din urma avand pe parcursul intregii emisiuni masca sanitara pe fata.

CORONAVIRUS |Focar de infectie la o fabrica de confectii din Sibiu. Peste 20 de persoane testate pozitiv

Un focar de coronavirus a fost descoperit la o fabrica de confectii din Sibiu, 23 de peroane fiind infectate. Mai mult, alti 66 de angajati ai firmei si familiile acestora au fost plasati in izolare. Totodata, au.

Focar COVID-19 la Episcopia Husilor: un diacon si un consilier eparhial au fost confirmati pozitiv

Doua noi cazuri de COVID-19 la Episcopia Husilor au fost confirmate dupa internarea in spital a Episcopului Ignatie, la randu-i infectat cu virusul SARS-CoV.

Plamanul artificial, propunerea medicilor de la Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara in cazul pacientilor cu forme severe de Covid 19

Medicii de la Timisoara propun o noua metoda ingenioasa de tratare a Covid-19: plamanul artificial. Numit stiintific Extracorporeal Membrane Oxygenation ECMO), plamanul artificial este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )