Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trump, bilant la sase luni de mandat la Casa Alba: Cum arata stadiul indeplinirii principalelor promisiuni

Adevărul Adevărul,
Trump, bilant la sase luni de mandat la Casa Alba: Cum arata stadiul indeplinirii principalelor promisiuni

Donald Trump a devenit pe 20 ianuarie cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie electorala extrem de dura, scrie AFP, care prezinta principalele angajamente pe care si le-a luat si masura in care si le-a indeplinit. continuă pe Adevărul

Ce a realizat Donald Trump dupa sase luni de mandat

Donald Trump a facut campanie pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie 2016 prezentandu-se ca un as in negocieri, un om de afaceri de succes din New York care a promis ca va schimba.

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de.

Casa Alba: La G-20 a avut loc si un DIALOG SECRET intre Trump si Putin

Oficiali de la Casa Alba au confirmat, marti, zvonurile conform carora presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut o a doua intalnire informala cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul.

Casa Alba acuza democratii din Ucraina de complicitate in campania impotriva lui Trump

Casa Alba a afirmat azi ca democratii au complotat cu Ucraina in timpul alegerilor electorale din 2016, schimband tabelele de acuzati, in contextul scandalului despre contactele presedintelui american Donald Trump cu Rusia, potrivit Inquirer. net.

Casa Alba ii acuza pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale din SUA

Administratia de la Casa Alba i-au acuzat, luni, pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale de anul trecut, contraatacand astfel in scandalul ingerintei Rusiei in alegerile din SUA.

Muza adormita de Brancusi, prima in topul vanzarilor Christies din primele sase luni ale anului

Christies a raportat o crestere a vanzarilor cu 10 milioane de lire sterline in primele sase luni ale anului 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza The Guardian. Conform casei de licitatie britanice, cresterea se datoreaza cererii tot mai mari pe piata asiatica de arta, precum si vanzarii unor loturi precum Muza adormita a lui Brancusi sau Birds Hell de Max Beckmann care suscita interesul colectionarilor de arta.

Trei noi cazuri de rujeola in judetul Vrancea. Copiii diagnosticati au intre sase luni si trei ani

Trei copii cu varste cuprinse intre sase luni si trei ani, care nu au fost vaccinati, au fost diagnosticati cu rujeola in judetul Vrancea, potrivit medicilor din cadrul Directiei de Sanatate Publica Vrancea, relateaza News. ro.

Sondaj: Unul din opt americanii alegatorii care l-au sustinut pe Donald Trump, in campania prezidentiala, nu l-ar mai vota

Unul dintre opt alegatorii americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidentiale din 2016 nu ar mai vota la fel, dupa activitatea desfasurata in primele sase luni la Casa Alba, potrivit unui sondaj realizat de Reuters.

7 luni cu Donald Trump la Casa Alba. Cum a devenit acesta Seriful Americii Profunde (I)

Acest articol trateaza din perspectiva antropologica alegerea lui Donald Trump, devenit cel de-al 45-lea presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )